Aktywne Wpisy
inyourbrain +378
Czy wy jesteście normalni na tym wykopie? Który system pozwala na to, by mieć ponad tysiąc aktywnych sesji, które są aktywne przez ponad rok? Rozumiem, że teraz mam wszystkie pojedynczo usuwać? Nawet nie ma możliwości usunięcia wszystkich jednym kliknięciem. Czy może powinienem napisać skrypt (z racji bycia #programista15k), który wyczyści wszystkie jednocześnie? Później się dziwicie, że konta są "wykradane", gdy sesje żyją w nieskończoność?
@wykop @m__b @a__s
#wykop #programowanie #security
@wykop @m__b @a__s
#wykop #programowanie #security
dddobranoc +242
Marzy mi się taki 7-dniowy bojkot restauracji, kawiarni itp.
Żeby przez tydzień ludzie nie chodzili do tych miejsc za to, że:
- espresso 12zł
- cappucino 18zł
- kawa z 5 kostkami lodu 22zł
- pizza 45zł
- jagodzianka 22zł
- 100g makaronu z sosem 44zł
- kebab 32zł
- pierogi na jarmarku 5zł/szt
- piwko 18zł
- szklaneczka coli 10zł
- burger z przyczepy 40zł
- rosół z japonii 45zł
+
Żeby przez tydzień ludzie nie chodzili do tych miejsc za to, że:
- espresso 12zł
- cappucino 18zł
- kawa z 5 kostkami lodu 22zł
- pizza 45zł
- jagodzianka 22zł
- 100g makaronu z sosem 44zł
- kebab 32zł
- pierogi na jarmarku 5zł/szt
- piwko 18zł
- szklaneczka coli 10zł
- burger z przyczepy 40zł
- rosół z japonii 45zł
+
#ktm #enduro #motocykle
Nie wiedziałem, że KTM robi samochody.
@Dr_Melfi: na to aby to nie był dwóślad.
Poza tym ten silnik nie lubi mało gazu.
To już dużo lepszy jest EXC 200 jest bardziej liniowy, choć ja bym proponował
@beritt Pewnie tak, ale wole zacząć od czegoś mniejszego
@TYLKOjazda_Testy_Nowosci_Porady Ogólnie podoba mi się wygląd, będę używać raczej w terenie, sporadycznie ulica. Z tego co się orientowałem to kat. B wystarczy i sporo KTM widziałem normalnie z
Nie ma i nigdy nie było EXC na kategorię B, ewentualny kwit na 15 KM to lewizna że aż w oczy szczypie.
GX
KTM EXC 125
Jak radzi @Man_of_Gx DT125 absolutnie nie bierz bo to ciężki i słaby mógł i każdy piasek i górka go pokona. W dodatku amortyzatory absolutnie nie nadają się do skoków i szybkiej jazdy w terenie.
KTM exc125 to dobry wybór. Pamiętaj tylko że
Normalny, niekastrowany detek idzie po piachu, tylko po set metrach się grzeje, podjazdy też robi, nie robi zawias czyli w terenie jedziesz wolniej niż byś pojechał EXC. Słabo skacze ale ja widziałem gościa co skakał na DR125 a to jest kanapa z silnikiem do wycieraczek a ja sam #!$%@?łem na detku skok że cud że ja żyję a sprzęta nie połamało.
Gx