Aktywne Wpisy
Adolf_Cartman +17
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
WielkiNos +178
Zgadnijcie kto właśnie wrócił z miesięcznej banicji za rasizm xd
Niby koni o polowe mniej ale już w trk aż tak nie doskwierał mi brak mocy, bardziej rozmiar i powiedzmy brak zaufania do tego motocykla
Z czegoś bardziej egzotycznego oglądałem ostatnio używane z900 z 2018, najmniej mi się podoba z wygladu, jest najmocniejszy bo to już 950cm3 ale jest to już jakaś alternatywa w tym budżecie (+\- 30k)
@Nerlo_ajcats: nie ta :)
@mchmjszk: na miasto wystarczy.
CBR500 jest na kat. A2, z silnikiem i ramą identyczną jak w CB500F, za to cięższa i droższa. No ale udaje sportowy motocykl i to się liczy.
@mchmjszk 500 od Hondy nie ma podejścia do SV. Vmax ma małe znaczenie, ale tam jest z 30kmh (licznikowych) róznicy między nimi. Honda już powyżej 120kmh woła o litość. Tak, da
@Nerlo_ajcats: Ja #!$%@?.... ale nie ta.
Wszystko zależy od zapotrzebowania, ja już powyżej lvl. 45 za tydzień odbieram swoją rebelkę pinset z tym samym silnikiem. Ma to być wozidełko, spokojna jazda. A nie ubieranie się w skóry w upale gdzie może 10% właścicieli szlifierek było kiedykolwiek na torze.
Hornet wyglada obiecująca na papierze ( na żywo jest mega brzydki) ale to znowu 36400 a już do tej sv maksymalnie naciągam budżet, bo jeszcze w
Zamówiłem w związku z tym rebelkę, już zarejestrowana, w środę jak pogoda pozwoli to pojadę po nią. Nie wiem jak czarna, ja mam taką:
@mchmjszk: To jest legenda TL'a a potem duzej SV'ki. Na mojej sce zrobilem chyba z 20k km, nigdy nie mialem problemu z hamowaniem tego silnika.
Gladius to inna bajka niz mala sv'ka.
Ale cały dzień jeszcze oglądałem wszystkie te motocykle, czytałem o plusach i minusach i jeżeli zdążę to pojadę w sobotę na dni otwarte hondy z ciekawości zobaczyć horneta a wracając zajadę do suzuki zobaczyć czy została jeszcze ostatnia sv i jeżeli będzie to pewnie zacznę finalizować zakup
Jeżeli nie zejdą z ceny, chciałbym wynegocjować kanapę z