Aktywne Wpisy

Graner +87
0:05:00 Pierwsza i ostatnia lista tygodniowa w tym miesiącu i ogólnie na ten czas.
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
Dalej już ich nie mogę robić bo nie moge juz tak długo siedzieć do później nocy więc listy jak już będą to najwyżej w weekendy jak będę miał czas bo obecnie ciężko z nim i trzeba wstać rano i coś zmienić w swoim życiu więc to by bylo na tyle z codziennych list. #listaobecnosci #nocnazmiana #listygranera
yavad 0
Cześć, dzisiaj próbowano ukraść mój rower z bloku z klatki. Żona usłyszała hałas, otworzyła drzwi i złodziej uciekł. Co należy zrobić w takiej sytuacji w przyszłości? Co można zrobić takiemu osobnikowi? Wyskoczyć z kamerą? Czy czekać aż ukradnie i zgłosić na policję, aby umorzyli sprawę?
#rower #krakow #policja #kiciochpyta #prawo
#rower #krakow #policja #kiciochpyta #prawo
Po czytaniu tylu postow na temat samej weryfikacji, napisze, ze mialem problem jedynie na poczatku z tunnel error, ale szybko udalo sie rozwiazac. Ponadto nie bylo nic innego, wszystko przebieglo idealnie - zadnego lagu podczas wpisywania komend, zadnego zrywania polaczenia, brak problemu z weryfikacja (kamera C920 pomogla). Proktor prosil o glupoty typu pokazywanie uszu, ale bylem juz przygotowany. Wynioslem wczesniej wszystko z pokoju i zostaly puste polki oraz sciany, wiec nie mial dalszych powodow do czepiania sie :)
Polecam kazdemu, bo jest to sama praktyka i kompleksowa wiedza z Kubernetes. Wiem tez nad czym popracowac lepiej i jestem jeszcze bardziej zmotywowany, poniewaz kolejnym etapem bedzie CKA.
P.S Jestem w trakcie szukania nowej pracy, wiec jak ktos potrzebuje devopsa regular/mid i wymaganym CKAD, to dajcie znac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kubernetes #devops #pracait #ckad #programista15k
@Gennwat Dzieki. Narazie CKA, potem zobaczymy ;)
@wcaleniepchamsiewmultikonto Gratulacje!