Wpis z mikrobloga

@JulianGangol: niby dlaczego xD to jest MÓJ kanał więc chyba logiczne, że mówię o rzeczach z MOJEGO punktu widzenia. Tym bardziej, że nawet nie wiem o co Ci chodzi, bo ja powiedziałem w tym filmię, że ja za Maxem nie przepadam, i to samo napisałem w komentarzach. Nie wiem o co chodzi ludziom w obecnych czasach, że boją się wyrażać swoją opinię, i jak ktoś wyrazi swoją, inną od opinii tych
@Gaahl75: @JulianGangol Moim zdaniem niestety przeciwnie, ludzie szukają dram, kłótni bo to się sprzedaje i jest to zauważalny problem gdy materiały z chłodnym i obiektywnym podejściem często są uznawane za nudne. Będąc stronniczym będziesz miał sporo zainteresowanych jak i niechętnych, natomiast ci pierwsi będą chętnie generować wyświetlenia, jest przykład kilku powiązanych popularnych kanałów f1 które dobrze to ukazują.

Najlepszy kierowca na świecie.
Pobierz Gentleman_Adrian - @Gaahl75: @JulianGangol Moim zdaniem niestety przeciwnie, ludzie s...
źródło: 5fbd34ced180f_o_medium
@Gaahl75: chodzilo mi raczej o czysta bezstronnosc dziennikarska. Jak gra Real i Barcelona to ja nie chce wiedziec ani slyszec z kim dany komentator sobie sympatyzuje. Chce sluchac tylko i wylacznie suchych bezstronnych informacji. To sie nazywa obiektywnosc dziennikarska. Natomiast twoje agresywne podejscie do proby zwrocenia na cos uwagi nie swiadczy o tobie najlepiej.
@Gaahl75: z tym najgłupszy to mylące, bo on nie był głupi tylko chciał więcej niż bolid pozwala. I gdy to się udawało to było super i zachwyt, a gdy nie szło to własnie takie umniejszanie jego talentu. Można to porównać do Leclerca z 2020 roku gdzie też robił dużo błędów i miał wypadki czy to ze Strollem albo przegrał z Vettelem i Perezem w Turcji, jednak na koniec sezonu miał 3