Aktywne Wpisy

sildenafil +346
To już drugi polski Dzień Mężczyzn od czasu wybuchu wojny na Ukrainie. To już drugi Dzień Meżczyzn, od kiedy mężczyźni w wieku 18-60 lat na Ukrainie zostali skazani na odroczoną mniej lub bardziej śmierć na wojnie przez swoje władze. Wszystko z powodu nieodpowiedniej płci.
Dlatego dzisiaj życzę wszystkim mężczyznom prawa do życia na równi z kobietami.
A wszystkim zwolennikom przymusowego wysyłania na front życzę przymusowego wysłania na front.
#ukraina #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #
Dlatego dzisiaj życzę wszystkim mężczyznom prawa do życia na równi z kobietami.
A wszystkim zwolennikom przymusowego wysyłania na front życzę przymusowego wysłania na front.
#ukraina #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #

L3stko +50
Panie ferdku jest afera. Funkcjonuje sobie taki dodatek, który podświetla wybranych wykopowiczów, których w zamyśle autora skryptu należy zakopywać i minusować. Dla testu zainstalowałem dodatek i rzuciłem okiem - oprócz znalezisk z konkretnych źródeł (co jeszcze jest w miarę OK), skrypt zaznacza wybranych użytkowników na zasadzie "wiecie co z nimi zrobić, wszystko na mój koszt" #pdk Działa na głównej, w wykopalisku, w komentarzach i na mirko..
Wołam @Trelik @Hyrkan @alibaski @SezonBurz,
Wołam @Trelik @Hyrkan @alibaski @SezonBurz,

http://korwin-mikke.pl/wazne/zobacz/korwin_z_gowinem_wystartuja_razem/89484
#krul #knp #korwin #polskarazem #4konserwy
Komentarz usunięty przez moderatora
@kkb1: no, ciekaw jestem co o tym myślą wykopowicze. w sumie to są to wybory do europarlamentu. tam się głosuje za/przeciw temu, co proponuje Komisja Europejska, a nie - "załatwia" cokolwiek
@kkb1: rozumiem, z tym że byłby to (jest to?) alians taktyczny. Korwin, afaik - startuje z okręgu śląskiego, a tu ma stosunkowo wysokie poparcie, m.i.n RAŚowców (tych umiarkowanych) i wszelkiego rodzaju autonomistów, konserwatystów, PRJG z
z drugiej strony - wydaje mi się, że elektorat Korwina i Migalskiego słabo się, nawzajem - pokrywa