Aktywne Wpisy
Kierowca-ufo +15
Żydzi to faszyści XXI wieku to jest jasne dla każdego.
A najbardziej bawią polskie sieroty śliniące się do syjonistów, jakbyśmy ku*a mieli jakikolwiek interes w popieraniu żydostwa?
Weźmy takiego youtubera - kapitana Lisowskiego i jego stałego gościa, Marka Meissnera - to lizustostwo w stosunku do żydów skutecznie obrzydza mi jego kanał.
W gruncie rzeczy, nie mamy żadnego interesu, ani politycznie, ani gospodarczo żeby w jakikolwiek sposób popierać izrael - nie łączy nas
A najbardziej bawią polskie sieroty śliniące się do syjonistów, jakbyśmy ku*a mieli jakikolwiek interes w popieraniu żydostwa?
Weźmy takiego youtubera - kapitana Lisowskiego i jego stałego gościa, Marka Meissnera - to lizustostwo w stosunku do żydów skutecznie obrzydza mi jego kanał.
W gruncie rzeczy, nie mamy żadnego interesu, ani politycznie, ani gospodarczo żeby w jakikolwiek sposób popierać izrael - nie łączy nas
sylwke3100 +1
Jakie są wasze sukcesy życiowe?
W Note 7 po aktualizacji do MIUI 12.1, telefon przestał się łączyć z wifi w domu- do innych sieci się łączy i tu pojawia się problem. Mam światłowód od Tmobile, router to Saegemcom CS 50001, chce zmienić zabezpieczenie sieci WPA ale nie mogę znaleźć sposobu na wejście w ustawienia routera. Wedle komputera (po kablu) powinno działać 192.168.1.1 ale ten jak i inne możliwości znalezione w google nie pomagaja. Co robie źle?
@kloner11: a .0.1? https://youtu.be/Mm4d5i0anGI?t=139