Wpis z mikrobloga

• 338
Przecie sam elektorat domagał się hajsu z nieba, te wszystkie tarcze, wczasy kredyciarzy, emerytury plus, bachory plus to właśnie te pincet miliardów xD
  • Odpowiedz
@Xing77 najpierw się muszą te prawnuki urodzić, a demografia leży. Jakby tak dali 1000+ na dziecko to na pewno liczba urodzeń wystrzeli w górę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Xing77
Dajcie już sobie spokój i tak wybory przegracie, co ma ilistrowac taka tabelka? To normalne porównaj z innymi krajami że żaden w UE nie pomniejszyl długu publicznego a zwiększy i to procentowo o wiele więcej.
  • Odpowiedz
@Pingpong89: Ty ale nie wklejaj wykresów z głównego wydania wiadomości bo ja tam na tym wykresie widzę że dług rósł ale delikatnie a nie to co u nas. Mnie tam było lepiej za Tuska i Peło. Może i mniej cebulionów na koncie miałem ale te cebuliony były więcej warte niż obecne żetony z orzełkiem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pingpong89: Kogo masz na myśli przez ,,Was''? Bo ja akurat żadnej strony politycznej nie reprezentuję, a jedynie wkleiłem zdjęcie, więc te uwagi to nie do mnie.
  • Odpowiedz
dowód anegdotyczny. Ja znowu za Tuska musiałem chodzić do pracy i robić na dwie umowy. Za PiSu stać mnie na mieszkanie a nie pokój i pracuję sobie zdalnie. Jeśli to dzięki PiSowi to już wiem na kogo będę głosować xD

@ReeceWithouterpoon: Wszystko zależy który lvl jesteś :) I jeśli 8 lat temu zaczynałeś dopiero pracę to się nie dziwię, doświadczenie i nauka zrobiła swoje co przełożyło się na lepsze wykształcenie, doświadczenie
  • Odpowiedz
@Xing77: PO nie lepsza -tak samo popierali lockdowny, dodatki covidowe i inne bzdury, których konsekwencją jest to zadłużenie.
  • Odpowiedz