Aktywne Wpisy

Francesco123 +1026
#!$%@? czasem juz #!$%@? jak stary boomer ale jak widze młode laski kolo 20 lat i ich beznadziejny styl ubierania to ja jebix xD dobrze ze jak ja bylem mlodym napalonym #!$%@? co myslal tylko o ruchaniu w czasie dojrzewania i byl rok kolo 2012 to byla moda na obcisłe rurki i laski w galerii mialy takie opiete na dupskach te spodnie co ledwo wkladaly. Teraz nastoletnie oskariusze moga sobie spojrzec na

dobry_chlopak +180
#bekazlewactwa #energetyka #energia #rosja #czarnobyl #komunizm #4konserwy #lewackalogika #heheszki
Uważaj, bo ja za podobne stwierdzenie zostałem kiedyś nazwany przez neuropków homofobem, choć wystarczy sprawdzić, kim była osoba z moja nicku, by zobaczyć, jakim jestem homofobem xD
@Roger_Casement: Czyli nie oglądał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hahah zawsze mam beke, jak politycy wypowiadają się na temat energetyki. Słabo u nich z podstawową wiedzą
i co to niby ma do rzeczy tak w sumie kto rządzi? xD
@EleganckiSkrzat: tak na prawdę to dużo ma to do rzeczy, definiuje to w dużym procencie kraj i mechanizmy nim kierujące. To było najgłupsze pytanie jakie przeczytałem na tym portalu odkąd mam tu konto, jakbym miał jakiś medal to bym ci przyznał
Chodziło mi konkretnie o funkcjonowanie elektrowni atomowej. Nie kraju. Konfederacja dochodzi do władzy i zamyka elektrownie atomowe? O co chodziło Panu Biedroniowi?
@EleganckiSkrzat: nie. Dochodzą władzy i dają posady po znajomości jeszcze bardziej niż PiS. A ja nie wiem o co chodzi panu biedroniowi
Daje posady i elektrownia robi bum? Toż to jakieś fanaberię.