Wpis z mikrobloga

Te transfery robią ogromną różnicę. Villar bardzo dobry technicznie, mobilny i aktywny. Junca to jest przekozak, nie mam pojęcia jakim cudem on tu trafił. Może firma cateringowa syna Wuji zaoferowała mu darmowe posiłki? Jednak najwięcej dobrego robi Sapała. Każdym ruchem pokazuje, że jego miejsce jest w czołowych klubach Ekstraklasy, a nie w 1 lidze xD Wspominałem na tagu, żebyście sobie porównali jego grę z Jeliciem Baltą ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Ciekaw jestem reszty Hiszpanów. Mula dziś nic nie pokazała, ale gra umarła na długo przed jego wejściem, a Benito dostał tyko kilka minut. Nie zdziwię się, jak Tachi okaże się skałą w obronie. Poza jednym błędem pod koniec meczu, gdy puścił piłkę w kozioł i prawie poszła kontra, to bardzo dobry mecz zagrał Moltenis, widać przełożenie formy ze sparingów. Duda bardzo walecznie, dużo pracy w środku pola. A co do Młyńskiego, to oddał ładny strzał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zastrzegam, że ten post nie jest ogłoszeniem nowego rozkładu jazdy dla maszyny, tylko porównaniem Dyrektora Sportowego Wuji i Dyrektora Sportowego Kiko ( ͡ ͜ʖ ͡)

• 2
gra umarła na długo przed jego wejściem

@Matioz: jaki jest tego powód, brak sił, gra na wynik, kolejne mecze ? dlaczego nie idą po więcej ?