Aktywne Wpisy
mateo2111 +531
Strasznie mnie denerwuje to jak polacy reaguja na takie afery, we francji by juz pol kraju r-------i protestami, a w polsce zaraz afera bedzie zamieciona pod dywan.
#kpo
#kpo
misiopysio +18
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć, czemu czepiamy dotacji na jacht? Poczyniłem zgrubne, poranne wyliczenia w innym komentarzu i wychodzi mi, że to świetny pomysł dla budżetu.
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy

Odkryłem tą grę niedawno chociaż premierę miała w 2021 roku. Okrutnie mnie wciągnęła. Jako dzieciak bardzo jarałem się dinozaurami i Jurassic World Evo 2 jest dla mnie spełnieniem marzeń z dzieciństwa i jest tym, czym Hogwarts Legacy dla fanów HP (。◕‿‿◕。).
Świetne animacje dino robione we współpracy z DreamWorks, dużo budynków i rozbudowa infrastruktury, różne tryby rozgrywki, dużo gatunków dino, ładna grafika, zarządzanie parkiem i personelem, zmiana widoku kamery (izometryczny/tpp/fpp). Można też urządzać walki dinozaurów ᕦ(òóˇ)ᕤ
Kurde, polecam
źródło: JP4
Pobierz