Aktywne Wpisy

Wraczek +629
W jaki sposób poprawić demografię, otóż należy dalej inwestować w emerytów, 13+, 14+, oraz wmawiać im że są skarbem narodu.
Jednocześnie młodzi wysłuchują jacy to są nieporadni, bo nie chce im się zapisać do kolejki aby otrzymać mieszkanie z przydziału, albo dlaczego nie kupią działki pod miastem za flaszkę wódki i warhlaka jak to zrobił Jasiek w 90 roku.
Waloryzacja emerytur, gdzie i tak przysługuje im kilkukrotnie razy więcej aniżeli wypracowali, bo czy się
Jednocześnie młodzi wysłuchują jacy to są nieporadni, bo nie chce im się zapisać do kolejki aby otrzymać mieszkanie z przydziału, albo dlaczego nie kupią działki pod miastem za flaszkę wódki i warhlaka jak to zrobił Jasiek w 90 roku.
Waloryzacja emerytur, gdzie i tak przysługuje im kilkukrotnie razy więcej aniżeli wypracowali, bo czy się

darkinvaider +2580
Dzień dobry! W zalewie samych niepokojących newsów - Donald,cła,kacapy,wybory xd , droższe mieszkania it'd it'd. Idzie wiosna ! Kochajmy się ! :) dlatego postanowiłem zrobić kolejne #rozdajo może choć trochę to poprawi komuś humor. Co trzeba zrobić - niewiele - zaplusowac ten wpis. Zielonki- odpadają. Zwycięzca będzie wyłoniony przez #mirkolos w sobotę o 18. Co mam do oddania ? A to - pierścionek mojego autorstwa - biały stop

źródło: temp_file6514756970186651430
Pobierz
Znalezisko -> Krzyż, propaganda i ukraińskie czołgi – Pojawiające się w mediach społecznościowych fotografie ukraińskich pojazdów oznaczonych „krzyżami belkowymi” wywołały falę oskarżeń o kultywowanie ideologii neonazistowskiej w szeregach ZSU. Mało kto jednak zadał sobie trud, by zbadać historię tego symbolu.
Na zdjęciu: T-84U z 3. „Żelaznej” Brygady Pancernej ZSU (fot. Mil.gov.ua, CC BY 4.0).
#historia #nauka #liganauki #gruparatowaniapoziomu #swiatnauki #qualitycontent #ukraina #wojna #propaganda #mikroreklama
źródło: T-84U-krzyz
PobierzProste zasady:
1. Jedno, najwyżej dwa wołania dziennie do znaleziska poświęconego historii.
2. Tylko materiały z bibliografią (chyba że to np. galeria zdjęć) i autorem znanym z imienia i nazwiska.
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...