Aktywne Wpisy
mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
RedBulik +655
#blackpill #redpill #zwiazki #tinder
@FerdynandMagellan: XDD Kolejny, co próbuje ruchać rzeczywistość. Inteligencja nie odgrywa dla kobiet większej roli. Jak kolega wyżej, ćpuny mają łatwo, chad ma łatwo, oskarek z hajsem rodziców ma łatwo. I tyle. Nie da się przebić przez to
A wcześniej ten odsetek by mniej wiecej stały i wynosił około 10%
Pełno innych rozrywek pod ręką.
Mordy i wzrostu nie odprogramujesz ale z jednym się mogę zgodzić, Chady mają teraz najlepsze czasy
@aczutuse: duże miasto?
@Wilkudemoner: I co to zmienia w praktyce? Kobieta dalej będzie szukać ponadprzeciętnie dobrze wyglądających facetów i narzekać, że są tam debile 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ Tak działa kobieta, nie zmniejszy swoich wymogów co do wyglądu, żeby zwiększyć pule potencjalnie inteligentniejszych i zabawniejszych
@CzaryMarek: Zależy od kobiety. Tak samo zresztą z facetami.