Wpis z mikrobloga

Rafonix ma jeszcze dostawać jakieś walki na fame mma? Bo szczerze mówiąc jego gęby nie mogą pokazać na konferencjach, na face to face, ani na ważeniu. Nawet wywiadów po walce z nim nie ma, bo nikt nie chce ryzykować banem. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że fame dalej będzie chciało promować zawodnika "widmo".
#famemma
#rafonix
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@101101101: Patrzac na IG bardzo duzo dostal komentow pod walka, wiecej np od Gimpera z Czarem, albo waca z fabijanskim. Wedlug mnie FAME bedzie uzywac go do zestawien z ludzmi z Twitcha i tam generowac nim zasiegi. Maja na kontrakcie POPO i mysle ze beda szukac zestawienia z nim bo on plul na Xayo IND.
  • Odpowiedz
@RafDan: tak, tak fanbojku lordozy XD Twoj idol dostal tyle komentow, bo to bylo pierwsze takiego typu zestawienie (ukryta walka), za drugim razem ten patent nie zadziala i twoj idol dostanie zdecydowanie mniej "komentow" i jakiejkolwiek atencji, pogudz sie, ze ta walka byla aby zakonczyc kontrakt z twoim idolem i miec juz z nim spokoj.
  • Odpowiedz
@michkoPLX: Ignoruj tego patusa, on do mnie sapie bo go zezlomowalem w innej dyskusji. Chodzi za mna i do mnie ciagle pisze, bo tak mu do glowy wszedlem, Wejdz se na jego profil i popatrz xD

Mimo ze go ignoruje to ciagle sapie, szkoda mi tego polglowka bo nie wiedzialem ze mu takie dziury w glowie zrobie xD

On nawet nie wszedl i nie sprawdzil, sam widzisz jak sie kompromituje
  • Odpowiedz
@RafDan: Mnie wrzucił na czarno xD Wrażliwa jednostka z kruchą psychiką i tyle. Ja sam rafonxiem gardzę ale prawda jest taka, że ma zasięgi (może nie na streamach) i potrafi zaciekawić publiczność swoją walką (statystyka > dowód anegdotyczny)
  • Odpowiedz
@michkoPLX: Ja tez za nim nie przepadam, kiedys byl smieszny, a teraz na starosc troche odklejka. Ale wystarczy popatrzec jakie robil wyswietlenia na chudych bykach, on tak jak mowisz ma bardzo duze grono fanow, a na tiktoku jego przerobki tez robily kosmiczne wyswietlenia.
  • Odpowiedz