Aktywne Wpisy
wfyokyga +4
Nie mam ulubionej muzyczki z trylogii władca pierścieni i moje zapytanie jest takie. Jaki jest ulubiony utwór muzyczny ze ścieżki dźwiękowej filmu Władca Pierścieni?
#muzyka #muzykafilmowa #wladcapierscieni
#muzyka #muzykafilmowa #wladcapierscieni
Laski się nie masturbują co nie?
Zdjęcie przedstawia to samo miejsce sfotografowane nie tak dawno, oraz 105 lat temu.
A teraz najważniejsze pytanie, na które chyba nikt nie zna dokładnej odpowiedzi.
Czy te masy lodu, to lądolód, czy wielka góra lodowa dryfującą? Bo jeśli pierwsze, to widać jak zmienia się klimat, (chociaż wiadomo, że zmienia się cyklicznie) jeśli opcja druga, to jest zręczną manipulacja klimatyczną
Słucham państwa.
Tak, nie uważam żebym był czemukolwiek winny.
Topi się i stopi się do zera, choćbyś się zesrał. Uchronisz płatek śniegu -bogaci się na nim wzbogacą. Realny wpływ na klimat - zero. Realna pokusa żeby wykorzystać cię do swoich celów - sto %. Co² normalny związek. Wulkan też tlenem nie dmucha. Flora robi swoje, a i bez człowieka sobie planeta poradzi,
Dlaczego niby nie mamy prawda zadawać pytań i być sceptycznymi w tej sprawie ?
Naukowcy ostatnimi czasy nie są zbytnio prawdomówni, zresztą chyba nigdy nie byli.
Kiedyś straszyli zlodowaceniem, tak samo jak twierdzili, że fajki są zdrowe.
Ciężko się odnieść do Twoich argumentów, bo są po prostu z dupy i zaprzeczają wszystkim badaniom, więc albo jesteś trolem, albo wyjątkowo wybrakowaną jednostką.
BTW
Zamiast powtarzać jakieś głupie frazesy, może przytoczysz jakieś argumenty poparte badaniami?
Tak mi się wydaje albo bo mój ulubiony prawicowy polityk/youtuber mówi inaczej, to nie jest argument.
@text @Grendisk
@macz
Nie ma co się podniecać globalnym ociepleniem. W ogólne śmieszy mnie to niesamowicie z antynatalistycznego punktu widzenia, ta rozpaczliwa walka o przetrwanie, której nie da się wygrać prędzej czy później. Eko-zamordyści chcą podtrzymywać ekosystem aby ich potomstwo miało względnie "dobre" warunki do życia, problem w tym, że te istoty nie mają potrzeby się urodzić i są to tylko urojenia we łbach obecnie żyjących. Poczytajcie sobie poniższy artykuł i
@Delta1985: Naukowcy czy branża tytoniowa? :) Nie przekręcaj faktów...
@paliwoda-niegzeczny
gowno tam ladold.
na obu zdjeciach widac taki sam poziom sniegu w gorach. ja obstawiam gore lodowa.
@PMV_Norway: wiesz o tym, że w "pewnych kręgach" możesz za stwierdzenie, że klimat zmienia się cyklicznie dostać bana i zostać zwyzywany od szurów? (。◕‿‿◕。)
@true-true: też to pamiętam i pamiętam, że ropa miała się skończyć jakoś teraz.