Aktywne Wpisy
Mrbimbek +981
Dwa lata temu pomagałem uchodźcom z Ukrainy którzy z jedną walizką uciekali przed wojną, była w tym rodzina z którą kontakt miałem chwilę dłużej, trzy dziewczyny z matką i dwójka dzieci, pomagałem im szukać pracy, tłumaczyć dokumenty, pomagałem w urzędach. Jedna z dziewczyn dziś się odezwała, wrócili na Ukrainę a kilka dni temu urodziła syna, przez to jak im pomogłem w najcięższym dla nich czasie nazwała syna moim imieniem, taka drobnostka a
Kurde zakładam działalność, ale nie mam pomysłu na nazwę. Pomyślałem, że może szanowne grono Mirków i mirabelek coś pomoże wymyślić. Zobowiązuję się do opłacenia dużej picki dla osoby, której pomysł wykorzystam.
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
Miasto powinno być wygodne do życia w nim, paczkomaty realizują tę potrzebę bardzo dobrze.
Wyobraźcie sobie Poznań i inne miasta, wasze miasta i wioski bez paczkomatu inpost, możecie korzystać wyłącznie z Poczty Polskiej oraz upośledzonych usług narodowego "czempiona" Orlen
Podoba się wam taka wizja? Czy postulaty radnego, autora profilu Gemela poznańska są trafne?
#poznan #warszawa #krakow #polska #ciekawostki
A miasto potem wygląda gorzej niż w ruskim mirze, no ale hehehe paczuszka blisko, a inpost robi śmieszne obrazki ja fb, brawo admin
Jesteś inżynierem więc nie masz o tym pojęcia o zdrowej urbanistyce, patrzysz tylko przez pryzmat żeby nie musieć
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Sprawdza-czy-paczkomaty-nie-utrudniaja-zycia-n165172.html#gallery1photo568127
kurde ostatnio zamówiłem kilka razy przez PP z Allegro do ropuchy żadnych problemów i szybko.
Ciekawe czy konsekwencji wystarczy na stacje benzynowe, plastikowe okna w kamienicach i domach, żabki, szyldy, a jakim prawem taka nowoczesna #!$%@? tj spodek wybudowali na środku Łazarza ?! Co z przystankami tramwajowymi na Łazarzu ?
@hoppbakke: xD
Historyczny charakter miejsc skąd usuwają paczkomaty