Aktywne Wpisy
RicoElectrico +201
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
WielkiNos +197
Ekstrawertyczna juleczka egzaltacyjna dziwi się że pracujący za najniższą krajową kontroler biletów w komunikacji miejskiej nie zna 5 języków i nie skończył co najmniej 2 kierunków studiów.
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Z tego co widzę to najtańszą opcją są autobusy. Jechał ktoś takim?
#luton #uk #londyn
w którą część Londynu?
Ja zazwyczaj wybierałem pociąg nie wiem czy najtaniej, ale moim zdaniem całkiem wygodnie. Ważne żeby jechać offpicku to bilety dużo tańsze
@ch1m1kowal: Możesz wyjaśnić co to znaczy?
W Anglii masz coś takiego jak pick i offpick. Jest to nic innego jak godziny szczytu (pick) wtedy bilety są droższe. Offpick zaczyna się od godziny 10 jeśli dobrze pamiętam i wtedy z racji mniejszego popytu na bilety cena jest dużo niższa
Poprawiam chodziło o peak i off peak, się #!$%@?łem z pisownią
Byłem tam w grudniu, i tak, jadąc w stronę Londynu z lotniska trzeba podjechać niskopodłogowym do stacji kolejowej i później pociągiem
Natomiast wracając na lotnisko to miałem niezłą objazdówkę. Najpierw pociąg, później autokar, a na koniec niskopodłogowy.
Nie wiem czy to norma, czy można jakoś bezpośrednio (zakładam że zależy gdzie jedziesz).
Jechałam 2 tyg temu, zapłaciłam £6 i wysiadłam na Baker Street. Chyba zajęło to 55 min. Bilety kupiłam na https://www.nationalexpress.com/en/offers/cheap-coach-tickets
Ogarnij tylko daty strajków.