Dzwoniłem do różnych ludzi... nikt nie wie jak do nich dotrzeć!!! Dajcie jakiś adres maila czy telefon gdzie to mogę zgłosić (╥﹏╥) POMOCY i dzięki Mirki #pomocy #gmail #hacking #kiciochpyta #ratunek Przejęto moje konto gmail aby zalogować żąda włożenia klucza USB którego nie ustanowiłem jako metoda następna 8 cyfrowy kod zapasowy ustanowiono już jakiś adres pomocniczy którego nie znam! odpowiedz na maila o zmianie hasła na adres pomocniczy pomimo ze odpowiedziałem ze to nie ja nie zadziałał - zdążyli zmienić. Płace abonament, ale zeby porozmawiać na infolini muszę podać PIN który dostane po zalogowaniu.... itak w kółko aby napisać muszę sie zalogować do tego konta bo inne bezpłatne
@dos_badass: @WuDwaKa no nie zapomniałem hasła ;) miałem weryfikację jednoetapową i przejeli... pisałem do suportu z konta kolegi - cisza kto ma pomysł co robic
Dajcie jakiś adres maila czy telefon gdzie to mogę zgłosić (╥﹏╥) POMOCY i dzięki Mirki
#pomocy #gmail #hacking #kiciochpyta #ratunek
Przejęto moje konto gmail
aby zalogować żąda włożenia klucza USB którego nie ustanowiłem
jako metoda następna 8 cyfrowy kod zapasowy
ustanowiono już jakiś adres pomocniczy którego nie znam!
odpowiedz na maila o zmianie hasła na adres pomocniczy pomimo ze odpowiedziałem ze to nie ja nie zadziałał - zdążyli zmienić.
Płace abonament, ale zeby porozmawiać na infolini muszę podać PIN który dostane po zalogowaniu.... itak w kółko aby napisać muszę sie zalogować do tego konta bo inne bezpłatne
Alzheimer
przed chwilą
i nie mów, że pinu zapomniałeś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Chcącemu nie dzieje się krzywda". Zgłoszenie zamknięte i pora na CSa.