Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +164
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
TavarishPiesov +373
No i nastał weekend przedświąteczny, a wiemy co to dla większości z nas oznacza. Kulminacja z--------u, sprzątanie, zakupy, gotowanie bigosu. Dlatego pamiętajcie żeby zacząć dzień odpowiednią dawką energii. Jest już 11 więc otworzyli mój ulubiony bar mleczny - Zahir.
Na popitkę polecam coś ze świąteczną nutą smakową - Żołądkowa RUDA.
Pamiętajcie, jak prosicie w sklepie dwieście Żołądkowej RUDEJ a kelnerka nie wie o co biega - zmieńcie sklep, bo ona pewnie też
Na popitkę polecam coś ze świąteczną nutą smakową - Żołądkowa RUDA.
Pamiętajcie, jak prosicie w sklepie dwieście Żołądkowej RUDEJ a kelnerka nie wie o co biega - zmieńcie sklep, bo ona pewnie też
źródło: jYugTZHv
Pobierz

Polecicie jakąś fajną klawiaturę niskoprofilową, z miękkimi klawiszami, podświetlaną? Najlepiej jednolitym kolorem.
@litowo-polimerowy: Zapomniałem dodać, żeby nie była mechaniczna ;D
Pora wrócić do klasyki :D
Jakieś dziadostwo za 100zł. Kupowane na szybko, bo mi się z-----a fajna membranowa HP. Ale jakoś mnie drażni ta mechanika jej działania. A ze mnie taki niedzielny gracz, to i membranowa wystarczy.
@Assiduus: 2023, a ludzie nadal myślą, że mechanik, to do grania xD
Podczas gdy to własnie podczas pracy/pisania mechanik się najlepiej sprawdza.
I teraz rozumiem twoją niechęć. Najlepiej będzie wybrać się do dużego sklepu z elektroniką w twoim mieście i samemu poklikać,
wszystkich ciekawych klawiatur dostępnych na rynku nie będą mieć czy to mechanik czy membrana, tylko nie licz że dobra klawiatura mechaniczna będzie za jednego jagiełłę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Nie myślę wcale, że to do grania. Ale tudzież kupiłem ją z myślą o graniu. Pisze także dużo i sam hałas mnie już drażni. U mnie lepiej do pisania sprawdza się membranowa miękka nisko profilowa. Ja lubię. Każdy ma swoje preferencje.
Tak jest.Ta zamawiałem przez neta. Ale chyba nie istnieje mechanik, który jest cichy.
@Assiduus: no i spoko, wybierz taką jaka Tobie odpowiada.
Ja tylko chciałem zwrócić uwagę,
Dlatego ja do grania mam drugą klawiaturę już sporo głośniejszą XD
@Assiduus: czyli jeśli dobrze widzę i słyszę kupiłeś klawiaturę z przełącznikami typu clicky, czyli takimi które mają być głośne