Aktywne Wpisy

TomexD +194
Co to jest za kraj, gdzie rządowy minister na oficjalnym spotkaniu ochranianym przez milicję nosi za paskiem klamkę? Przecież to mafia.

Mirki posiadam ubezpieczenie grupowe PZU w pracy.Czy należy mi się odszkodowanie za wypadek w pracy,jeśli była moja wina? #pzu
byliśmy u weterynarza i nic się nie dało zrobić, Sonia już jest starym pieskiem i operacji by nie przeżyła?
no, jak widać DIOZ potrafi - wg. kolejnej relacji Sonia się wybudza, a sama operacja przeszła bez żadnych komplikacji.
fani tucznika w strachu łaaaaa
#danielmagical #famemma
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
a ja go rozumiem, gdybym jeździła na interwencję, gdzie są maltretowane zwierzaki i widzisz to, plus masz do czynienia z elementem, który chce Ci zrobić krzywdę za pomoc zwierzakom, to też bym nie przebierała w słowach.
@LadyRaspberry: dało się, tylko ryzyko było duże. Obcym typom, którzy mają w dupie tego psa łatwo jest podjąć taką decyzję, bo jakby Sonia zdechła, to trudno, ale "rodzinie" która z tym psem żyła od wielu lat, to taka decyzja przychodzi z trudem.
dostosowali język do poziomu, żeby przekaz był wyraźniejszy ¯_(ツ)_/¯
@LadyRaspberry: dokładnie, są idealni i najmądrzejsi, ratują przecież pieski
@LadyRaspberry: ale co? Cofnęli czas i nagle nie ma ~20 lat, tylko 5? xD
Typie, te pajace z DIOZ sobie zagrali w ruletkę tym psem - albo się uda operacja i będzie lans na socjalach, albo zdechnie i zrzucą winę na FASa
po drugie IGNORANCIE, wiesz, że można oszacować wiek zwierzęcia - 20 lat to jest starowinka, a nie widzę, żeby jej pyszczek był cały opruszony siwizną.
także najpierw się doedukuj, a dopiero potem ze mną wchodź w gadkę, bez odbioru, misiu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@LadyRaspberry: Tucznik to farmazoniarz i bajkopisarz, ale że jego widzownię stanowi w większości tępa patola na emigracji i gimbaza, to te jego kretyńskie i mało wymyślne kłamstwa wystarczają (na bardziej skomplikowane FASa nie stać).
Skąd wzięły się "prywatne sprawy"? Tucznik wiecznie uciekał ze streamów, łaził po galeriach, a wszystkim
@crash210: Miałem 20 lat i operację pod narkozą i przed tym musiałem podpisać papier, że poinformowano mnie, że mogę umrzeć podczas operacji, nie wybudzić się itd. więc obiektywnym faktem jest, że każdy organizm żywy może nie wybudzić
Super ze psa zabrali, ale takimi „fakerami” zniżają się do poziomu patologii
Komentarz usunięty przez moderatora
Źle trafiłaś, bo jak wrzucasz tag danielmagical to tam 99% użytkowników popiera swojego idola. Jaki ten świat jest #!$%@?, że chłop odwala skrajną patologię, wychodzi z więzienia i dzieciaki na ulicy chcą z nim piątkę zbijac i zdjęcie sobie zrobić XD