@gimnazjumqqq: nie podoba mi się że nie jest napisane na ile czasu użytkownik ma bana i za co. Beznadziejne jest też to że jego nick nie jest szary. @userrrr (o, chociaż tyle że mogę normalnie zawołać xd): pdw
W imieniu @userrrr przekazuję komentarz do listu, by =========================== pokazać SS, powód bana przy nowym wykopie widoczny jest tylko dla zbanowanego ¯(ツ)/¯ ale już bez okresu blokady, u mnie widać za "naruszenie regulaminu i nieodpowiednie treści" w panelu moderacyjnym jest za "atak na innych" a moje odwołanie dalej nierozpatrzone. Treść wiadomości "I niby atakuje innych, tylko kogo? Jak tyljo wyraziłem swoje zdanie o zbrodniarzu wojennym i jej ruskiej propagandystce, która
ten portal schodzi na psy
@PrzegrywNaZawsze: Ale psy schodzą się też na tym portalu.
@userrrr (o, chociaż tyle że mogę normalnie zawołać xd): pdw
W imieniu @userrrr przekazuję komentarz do listu, by
===========================
pokazać SS, powód bana przy nowym wykopie widoczny jest tylko dla zbanowanego ¯(ツ)/¯ ale już bez okresu blokady, u mnie widać za "naruszenie regulaminu i nieodpowiednie treści" w panelu moderacyjnym jest za "atak na innych" a moje odwołanie dalej nierozpatrzone. Treść wiadomości "I niby atakuje innych, tylko kogo? Jak tyljo wyraziłem swoje zdanie o zbrodniarzu wojennym i jej ruskiej propagandystce, która
źródło: 03bd380b328ee1825327b51b19b53c52
Pobierz