Aktywne Wpisy
duzy_krotki +632
Włączyłem wczoraj "Wielką wodę". Cóż za g---o straszne. Mądrzejsza od profesorów hydrologii Juleczka uzależniona od h-----y (w drugiej scenie już się rucha z jakimś Holendrem xD, aż dziwne, że nie m----n) ratuje Wrocław przed powodzią. Ludzie mieszkający pod Wrocławiem pokazani jak chłopi z 19 wieku. Oczywiście większość mężczyzn przedstawiona jako przygłupy z 80 iq.
#powodz
#powodz
koronawirus +272
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
Pewnie nawet był deadline na wrzucenie na produkcję no i kij, że nie działa, trzeba wrzucać na proda, albo półtorej bańki w dupę. Pewnie nawet jacyś smutni politycy wywierali naciski z tą dotacją i żeby ich udobruchać pojawiła się cenzura na temat #orlenu . No i wersja wrzucona, można poprawiać, a ile darmowych testerów.
#wykop #nowywykop #wykopchangelog #programowanie #orlen
Sam mam w robocie podobną sytuację to wiem jak jest xD.
Moim zdaniem powinni dać otwarta, dobrowolną betę i nawet po miesiącu byłoby znacznie lepiej.
Ale pewnie chodzi o inne bazy danych i nie dało się utrzymywać
Pomiędzy idealną wersją, a stabilną jest duża różnica.
Ogólnie przy zmianie wersji tak otwartych produktów jak wykop powinno się zostawić stare api (oznaczyć je jako deprecated), które wywoływało by na sztywno nowe api, nawet jakby coś przestało działać to nie tak intensywnie.
Oni wiedzieli, że to jest g---o, dlatego nie było żadnej zapowiedzi nowego wykopu, wrzucili w nocy na proda i niech