Aktywne Wpisy

Znajomy będzie otwierał lody rzemieślnicze we Wrocławiu i można to poprowadzić w dwóch opcjach: tanie lody dla lokalnych albo wszystko naturalne bez konserwantów, wyrabiane na miejscu, bardziej pod turystów
Jaka cena za 1 gałkę byłaby najlepsza? Tak żeby było wiadomo że to lepsza jakość i można było kogoś zaprosić bez obaw
#firma #wroclaw #jedzenie71
Jaka cena za 1 gałkę byłaby najlepsza? Tak żeby było wiadomo że to lepsza jakość i można było kogoś zaprosić bez obaw
#firma #wroclaw #jedzenie71

Ankieta
- 6.99 zł 38.7% (450)
- 8.99 zł 8.5% (99)
- 11.99 zł 2.2% (26)
- 14.99 zł 1.2% (14)
- 17.99 zł 49.3% (573)

michaqal +348
#bekazlewactwa #wyborcza #wyborczacontent #heteroseksualizm #rasizm
Tak, tak, a jedynym wyjściem w ocaleniu planety jest rozwiązanie kwestii białych, heteronormatywnych ochrzczonych Polaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, tak, a jedynym wyjściem w ocaleniu planety jest rozwiązanie kwestii białych, heteronormatywnych ochrzczonych Polaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I czemu bilety lotnicze tak podrożały (nie ma opcji polecieć po 200 zł)? #podroze #wlochy #wakacje
bo jest coraz mniej wolnych miejsc.
nie czaje tego wpisu. przecież bilety są za grosze w rayanair
Nie chcę lecieć do Rzymu czy Mediolanu.
Chyba bym musiał na łeb upaść, żeby za loty na Bari płacić 2-3k. xD
Szukaj na azair.eu.
Z Krakowa jak wspomnialem to 2330.
Rozważ zamiast dwóch walizek wziąć np. jeden duży rejestrowany, czasem wychodzi taniej.
a zobacz to samo w trybie incognito w przeglądarce. Bo potrafią być takie jaja, że im dłużej oglądasz, tym robi się drożej. ( ͡º ͜ʖ͡º)
właśnie się zastanawiam nad tym czy oni mają jakieś algorytmy że jak przeglądasz jakiś termin często to ci cenę zwiększa, bo mam wrażenia na podstawie mojego szukania że tak właśnie jest ?