Aktywne Wpisy
Ca_millo +12
Zazdroszczę Wam że se możecie o każdej porze iść po coś do żabki czy innego sklepu. Ja najbliższą mam dopiero w powiatowym (ponad 20 kilometrów)...
#przegryw
#przegryw
potrzebuje jakieś leki na spanie, bo zawsze jak wiem że coś będę robić następnego dnia to przez 8 godzin się przewracam z boku na bok
oczywiście nie robię, szanujcie się mirki pozdro B)
#frontend #pracait #programowanie
Do polackich smrodeksów bodyleasingowych robienie więcej niż 2 etapów, albo dawanie zadania którego wykonanie zajmuje kilka dni to żart. Zagraniczna i dobrze płatna firma z renomą? Pewnie, niech robią kilka etapów.
rekrutacje na froncie w 2023 to #!$%@? zart
zeby jeszcze te dalsze etapy rzeczywiscie opieraly sie na tych zadaniach, nie wiem na zywo cos pozmieniac czy pogadac o kodzie to nie xD #!$%@? traktuja 15 godzinne zadania jako odsianie ludzi xD przeciez to rownie dobrze mozna odsiac zadaniem na 1-2 godziny, ale nie - nie obchodzi ich to, ze masz na githubie dzialajacy klon jakiegos twittera czy reddita, masz
@cppguy: Nie, że coś, ale takie to latają po internecie setki. Na udemy jest 500 kursów typu "robimy twittera/facebooka/instagrama" i jedyne co trzeba zrobić to przeklepać jak małpa kolesia z filmiku.
@orlenmachtfrei2137_: Za moich czasów to ludzie się cieszyli, że ktoś im daje coś do zrobienia
i co z tego? mowie o aplikacji napisanej w samemu
Czego nie rozumiesz? Od razu kojarzysz się z kimś kto zgapił coś z internetu / zrobił na bootcampie w grupie i teraz aplikuje na programistę. Na pewno nikt nie będzie się dopytywał Ciebie o szczegóły, tylko