Aktywne Wpisy
fhgd +477
Pabick +7
Mało kto pamięta, że wojna Rosji i Chin z NATO będzie inną wojną niż tym co jest na Ukrainie.
Tam w pierwszej kolejności jedni i drudzy oślepią przeciwnika tak, by ten nie mógł działać satelitami szpiegowskimi itp z kosmosu.
Do tego przestanie działać GPS i inne podobne wynalazki.
Równocześnie zostanie uderzona każda infrastruktura krytyczna transportowo, energetycznie oraz komunikacyjnie.
Jak będzie wojna to będzie grubo.
Do tego Rosja już zapowiedziała że użyje atomówek
Tam w pierwszej kolejności jedni i drudzy oślepią przeciwnika tak, by ten nie mógł działać satelitami szpiegowskimi itp z kosmosu.
Do tego przestanie działać GPS i inne podobne wynalazki.
Równocześnie zostanie uderzona każda infrastruktura krytyczna transportowo, energetycznie oraz komunikacyjnie.
Jak będzie wojna to będzie grubo.
Do tego Rosja już zapowiedziała że użyje atomówek
I widzicie ile warte jest posoborowe posoborowie!
virgin Franiszkanie uciekają jak szczury przed grzesznymi chrześcijanami menelami, zamiast wbić na pełnej #!$%@? jak ksiądz Woźnicki i wygłosić 30 minutowe kazanie jadąc po nich jak po burej suce.
czy ksiądz woźnicki wbiłby na meline
Tagi danielmagical i wroniecka nie powinny być stawiane obok siebie. Nie zrozum mnie źle, też czasem oglądałem Magicala.
To po prostu jest inna tematyka. Magical to ogólnopolskie show, dziesiątki postaci epizodycznych, dymy. Woźnicki to niszowa rozrywka dla entuzjastów obrzędów w zatęchłych katakumbach.
Jeśli to co #!$%@? Woźnicki to nie patostrimy (nawet rodzina misia jest tego zdania) to nie wiem czym jest