Aktywne Wpisy
Leotard00 +248
Ale żałosne i cringowe jest określenie uśmiechnięta Polska albo koalicja 13 grudnia. Jak słyszę, że ktoś tak gada to wiem, że to imbecyl który powtarza to co im wymyślili spin doktorzy pisu. Nawet nie chodzi o to, że popieram ko ale te próby ośmieszenia rządu przez pis są zrobione typowo pod naiwnych ludzi. Lepiej by się skupili na merytorycznym wytykaniu błędów a nie gadania populizmów.
#polityka
#polityka
GratisLPG +685
Tym razem są to:
1. Wykopowicz @d3ntysta zauważył dzisiaj, że przestała mu działać korekta błędów - ten problem udało nam się już wyeliminować. Przetestujcie i dajcie znać czy u Was działa ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. Wdrożyliśmy poprawki dla #pwa na #ios (chodzi o problemy z ucinanym przyciskiem - obecnie problem nie powinien się pojawiać.
3. I rzecz chyba najliczniej dziś przez Was zgłaszana - powiadomienia dotyczące znalezisk:
- obecnie powinny już do Was docierać powiadomienia o tym, że Wasze znalezisko dostało się na wykopalisko/stronę główną;
- powiadomienia o tym, że zostaliście zawołani w znalezisku/wpisie, obecnie powinny przenosić już do znaleziska (następnie zajmiemy się tym aby powiadomienia odsyłały bezpośrednio do wołania)!
Jesteśmy ogromnie wdzięczni za feedback, który od Was dostajemy. Staramy się czytać wszystkie Wasze uwagi i sugestie. I zgodnie z nimi wdrażać zmiany, których najbardziej oczekujecie.
Dziękujemy, że jesteście z nami! (。◕‿‿◕。)
#nowywykop #wykop
Graficzne wygląda to okropnie, nie wiadomo gdzie się wpis zaczyna a gdzie kończy i już są komentarze.
Przywróćcie żeby po kliknięciu we wpis się w niego wchodziło, bo teraz głupio trzeba klikać ikonę komentarzy.
Ustalcie jedną wysokość dla wpisów i możliwość rozwinięcia POPRZEZ WEJŚCIE WE WPIS.
I żeby tak jak wcześniej liczba plusów podświetlała się razem z plusem.
Żeby można było przesuwać swobodnie
@wykop: fajnie, że naprawiliście interfejs, ale szkoda, że olaliście moje zgłoszenie w którym (oprócz naprawionego już problemu) wspomniałem o nie wyświetlającej się klawiaturze (wyświetla się tylko parę razy po utworzeniu #pwa, a później nie pojawia się już wcale – tylko jakaś belka na dole). Pewnie jak zwykle olejecie, co napisałem
Cały czas mnie wylogowuje, zróbcie coś z tym, łamagi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@L3stko: nigdy nie mówili, że jest inaczej. Ba, dumni z tego byli.
@wykop: JPRDL, co za matoł testował nowy serwis, skoro nie zauważył tak fundamentalnego braku funkcjonalności?
Co za matoł planował nowy serwis, skoro kazał USUNĄĆ tak ważną funkcjonalność?
;>>>