Wpis z mikrobloga

Zgodnie z obietnicą, śpieszymy poinformować, że kolejne dziś zmiany zostały wdrożone! #wykopchangelog

Tym razem są to:

1. Wykopowicz @d3ntysta zauważył dzisiaj, że przestała mu działać korekta błędów - ten problem udało nam się już wyeliminować. Przetestujcie i dajcie znać czy u Was działa ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. Wdrożyliśmy poprawki dla #pwa na #ios (chodzi o problemy z ucinanym przyciskiem - obecnie problem nie powinien się pojawiać.
3. I rzecz chyba najliczniej dziś przez Was zgłaszana - powiadomienia dotyczące znalezisk:
- obecnie powinny już do Was docierać powiadomienia o tym, że Wasze znalezisko dostało się na wykopalisko/stronę główną;
- powiadomienia o tym, że zostaliście zawołani w znalezisku/wpisie, obecnie powinny przenosić już do znaleziska (następnie zajmiemy się tym aby powiadomienia odsyłały bezpośrednio do wołania)!

Jesteśmy ogromnie wdzięczni za feedback, który od Was dostajemy. Staramy się czytać wszystkie Wasze uwagi i sugestie. I zgodnie z nimi wdrażać zmiany, których najbardziej oczekujecie.

Dziękujemy, że jesteście z nami! ()

#nowywykop #wykop
  • 213
  • Odpowiedz
Naprawcie wersję mobilną, błagam, tego się czytać nie da
Graficzne wygląda to okropnie, nie wiadomo gdzie się wpis zaczyna a gdzie kończy i już są komentarze.
Przywróćcie żeby po kliknięciu we wpis się w niego wchodziło, bo teraz głupio trzeba klikać ikonę komentarzy.
Ustalcie jedną wysokość dla wpisów i możliwość rozwinięcia POPRZEZ WEJŚCIE WE WPIS.

I żeby tak jak wcześniej liczba plusów podświetlała się razem z plusem.

Żeby można było przesuwać swobodnie
  • Odpowiedz
2. Wdrożyliśmy poprawki dla #pwa na #ios (chodzi o problemy z ucinanym przyciskiem - obecnie problem nie powinien się pojawiać.

@wykop: fajnie, że naprawiliście interfejs, ale szkoda, że olaliście moje zgłoszenie w którym (oprócz naprawionego już problemu) wspomniałem o nie wyświetlającej się klawiaturze (wyświetla się tylko parę razy po utworzeniu #pwa, a później nie pojawia się już wcale – tylko jakaś belka na dole). Pewnie jak zwykle olejecie, co napisałem
Korda - > 2. Wdrożyliśmy poprawki dla #pwa na #ios (chodzi o problemy z ucinanym przy...

źródło: E3C1CC20-32E5-4DD5-BA73-A424E69F3CB4

Pobierz
  • Odpowiedz
@wykop: Super, ale spróbujcie też trochę poużywać wykopu na komorce w trybie nocnym. Te ciemnoniebieskie tytuły na czarnym tle męczą oczy i są malo widoczne na przyciemnionym na maksa elranie. Zmieńcie kolory nocne na poprzednie albo chociaż jakieś o lepszym kontraście.
  • Odpowiedz
@wykop: dałoby się zrobić żeby przeglądarka albo backend zapamiętywał stan bocznego paska i sam go zwijał jeśli już raz go zwinąłem?
  • Odpowiedz
powiadomienia o tym, że zostaliście zawołani w znalezisku/wpisie, obecnie powinny przenosić już do znaleziska (następnie zajmiemy się tym aby powiadomienia odsyłały bezpośrednio do wołania)!

@wykop: JPRDL, co za matoł testował nowy serwis, skoro nie zauważył tak fundamentalnego braku funkcjonalności?
Co za matoł planował nowy serwis, skoro kazał USUNĄĆ tak ważną funkcjonalność?
;>>>
  • Odpowiedz