Aktywne Wpisy

Czoso +777

Clefairy +23
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz

#wykop20 działa świetnie, u mnie obraz żyleta #pdk, znane mi błędy i problemy/życzenia:
- #czarnolisto nie działa, screeny na pic rel z mirko! i to chyba jest największy problem portalu (won z patusami i polityką!);
- wykop 2.0 AD 2023 nie umożliwia wklejania zdjęć ze schowka i wielu formatów wideo;
- są dwa różne okienka dodawania załącznika w zależności od sytuacji (jak raz dodasz załącznik, to jego zmiana jest problemem;
- pokazuje, że mam nowe wiadomości na priv, a nie mam;
- powiadomienia nie mają przycisku "odczytaj wszystkie" w menu konta, trzeba wejśc w Powiadomienia z menu konta i dopiero odczytać wszystkie;
- kliknięcie w powiadomienie o odpowiedzi na komentarz w wątku na mirko nie przenosi do komentarza z powiadomienia, tylko do postu otwierającego wątek;
- wykop pokazuje mi ciągle, że mam nieodczytane wiadomości priv, a wszystkie są odczytane, przez to nie wiem, czy mam nowe powiadomienia, bo stale mam pomarańczową ikonkę;
- jednocześnie wiadomości w ogóle nie mają przycisku "odczytaj wszystkie";
- aplikacja Android - wchodząc jako zalogowany użytkownik miałem błąd HTTP 503, wyczyściłem dane aplikacji, powitał mnie ekran "jest dostępna nowa wersja aplikacji", po czym jej odnośnik przeniósł mnie na wykop.pl w Chrome, a aplikacja nie wyświetla ponownie komunikatu o nowej wersji, wyświetla tylko logo;
- ok. 11:00 miałem festiwal błędów, ale większość już jest OK;
- przyciski się zasłaniają;
- wygląd strony jest słaby, słabo rozgraniczone posty i odpowiedzi;
- nie można zmienić rozmiarów okienka wprowadzania tekstu;
- strona do ok. południa po prostu nie działała, ładowanie się strony i obrazków trwało całe wieki i nie zawsze się udawało;
- szata graficzna jest skopana, nie ma dobrego rozgraniczenia między nowym postem a komentarzami
- przyciski zachodzą na siebie.
- wpisując tag nie ma informacji, ile osób go obserwuje.
A jeszcze nie przeszedłem do wykopaliska. XD
#wykop
źródło: XD
PobierzBialek z ciebie zadowolony mowi ze tak zachowuje sie prawilny uzytkownik wypoku, juz ci szykuja dyplom xD
1. Brak powiadomień o nowych wpisach na obserwowanych tagach.
2. Niedziałają aplikacja na iOS.
3. Timestampy są trzymane w CET. Jestem w innej strefie czasowej i przez to widzę swoje wpisy jako dodane godzinę temu.
4. Znikające posty.
@woytas: kliknij w hamburger menu, to panel się zwinie. Chociaż tego nie z-----i.