Wpis z mikrobloga

@t_e_o_m_o: Jezu, podchodziłem do webowej wersji mobilnej nowego Wykopu autentycznie z 10 razy, za każdym razem się odbijałem. Teraz zaszedłem najdalej. Piszę komentarz pod pierwszym postem, jaki mi się wyświetlił. Wystarczy, pora uciekać xDDDD wiem, że z Apki korzysta tylko około 10-15% użytkowników i nie umieją tam zaimplementować poprawnie reklam (xD), ale do #!$%@?, jak się robi tak dużą aktualizację, to raczej nie dzieje się to z dnia na dzień i
  • Odpowiedz
  • 0
@t_e_o_m_o
iks de ale przynajmniej mogłem zmienić maila w końcu xD i konto mi się odblokowało bo przez inteligentnych programistów miałem zablokowane zmianę nr telefonu xD nawet nie wpisałem żadnego a oni wysłali kod na numer duch ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@t_e_o_m_o zostałeś obsłużony w temacie? znalazłeś rozwiązanie?
Ja wczoraj z identycznym pytaniem uderzyłem na mail ale po paru wiadomościach kontakt się chyba urwał..
  • Odpowiedz
@t_e_o_m_o:

Mi nie wysłało linka do resetu hasła na stare konto, a przez facebooka nie loguje, bo potrzebuje dostępu do maila.
O czym informuje mnie, ale nie facebooka, bo tam tego dostępu nie żąda :D
  • Odpowiedz
mnie kiedyś przy zmianie hasła w pewnym serisie wyskoczył błąd, że moje nowe hasło jest... już zajęte przez innego użytkownika.

pewnie ten sam programista to lepił ;-)

@vincvincenty: faktycznie amatorszczyzna, profesjonaliści z wykopu wyskroabliby kod, który by zwrócił Tobie nick tego użytkownika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz