Aktywne Wpisy
luke-mat +162
Żydów nie lubili od średniowiecza. Nie lubili ich papieże. Nie lubili ich Osmanowie. Nie lubili ich królowie. W Polsce też ich nie lubili, ale jakiś średniowieczny lewak ich zaprosił. Później nie lubili ich Niemcy. Nie lubili ich też Rosjanie. Teraz nie lubią ich Persowie i Arabowie.
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda

bet730 +32
================
12. Polska - 46.750
================
Już nie będzie polskich zespołów w następnych rundach europejskich pucharów. Pożegnanie polskich drużyn z pucharami...
Kończymy ten sezon na 12. miejscu, który w sezonie 2027/28, oprócz play-offu LM, da nam również play-off LE dla zwycięzcy Pucharu Polski 2026/27.
12. Polska - 46.750
================
Już nie będzie polskich zespołów w następnych rundach europejskich pucharów. Pożegnanie polskich drużyn z pucharami...
Kończymy ten sezon na 12. miejscu, który w sezonie 2027/28, oprócz play-offu LM, da nam również play-off LE dla zwycięzcy Pucharu Polski 2026/27.
źródło: coeff_19.03
Pobierz

Mam od czasu zrobienia prawka, tj. od jakiś 8 lat, takie Suzuki GSR600 jak widzicie na moim zdjęciu. W sumie jeżdżę nim niedużo. Byłem dwa razy na Rajdzie Bieszczadzkim, raz na Motomirko, kilka razy na torze, ale głównie kręciłem się po okolicy. Przez jakiś czas jeździłem nim do pracy.
Ale ostatnio mam tak mało wolnego czasu na moto, że chciałbym zmienić tę maszynę na coś bardziej turystycznego. Na motocykl, którym będzie można spokojnie jechać po drodze krajowej, jak i po autostradzie. 100% szosa. Moc niecałe 100KM mi pasuje, raczej coś w miarę świeżego (powiedzmy do 5 lat).
Co możecie polecić?
źródło: comment_1673855171hiORdK8sTGN5XVaO6pvE1W.jpg
Pobierz@fotograf_warszawiak: DLa się banalnie obniża kościami. Ile masz wzrostu?
Komentarz usunięty przez autora
Generalnie kiedyś przez chwilę jeździłem Fazerem i tam była dobra ochrona przed wiatrem, tyle że takich motocykli już nie ma.
Polak, z dziewczyna, 3 Kuframi i namiotem na centrynalym tak ze tegoXD