Aktywne Wpisy
Pitex +1
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
Co zrobić jak bocian puka w okno codziennie? (・へ・)
Czy #!$%@? Biedronke juz totalnie #!$%@? z cenami? #biedronka #dino #zakupy #inflacja
Nie jest tańszy tylko pozbywają się dorastających śmieci.
W Lidl wszystko kilka % drożej.
W ogóle teraz małpki kosztują 10 zł w żabce. Jak bykem alkoholikiem kilka lat temu to po 4-5 kupowałem i można bylo żywot menela jakoś ciągnąć. Teraz ro nie wiem akad kasę na chlanie ludzie biorą
@600GSX-R: a w biedronce w 6paku po 3,24
@Francesco123: a to cciekawe bo co nie spojrze na jakiś towar przeceniony w LIDL to termin do jutra czyli właściwie już zepsuty ;)
@Francesco123: to chyba nie w Polsce. Czasem jak rzuce okiem to zazwyczaj termin sie konczy tego smego dnia wiec do zjedzenia natychmiastowego o ile już się nie zepsuło. Tylko dla kaskaderów.