Wpis z mikrobloga

@apj_983: żadnej - to wszystko sieciówki nastawione na masę i na wyciągnięcie jak największej ilości hajsu w krótkim czasie () przy czym lekarzom płacą g---o więc siedzą tam największe pomyłki zawodu (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@apj_983: Jestem z luxmedem związany od 2011r. Nie narzekam ani na dostępność lekarzy, ani na jakość usług. Co prawda nie wybieram pierwszego-lepszego specjalisty (wybieram na podstawie opinii w necie), ale to chyba jedyna trudność.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@apj_983: luxmed ujdzie, jest przyjazna aplikacja, w miarę Oki terminy, mi tam pasuje jakość. Siostra ma enelmed i jest gorzej. Mam w pracy więc jestem tam dlatego.
  • Odpowiedz
@apj_983: Ja mam enelmed, ale nie wiem w sumie czy bym poleciła. Fakt,że trafiłam tam wreszcie na lekarza, który jako pierwszy nie zbagatelizował moich objawów i wysłał mnie na kompleksowe badania, dzięki którym ustalił diagnozę. Ale jeśli chodzi o terminy do specjalistów to różnie bywa. Czasami od ręki się można umówić, a czasami niestety trzeba trochę dłużej poczekać (wtedy polecam zapisać się na listę rezerwową,bo często się zwalniają terminy i
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@apj_983: gdyby nie to, że mi się opłaca, bo chodzę do świetnego lekarza i sporo badań laboratoryjnych mam za darmo bez kolejek to bym się wypisał xDDDDDD jak potrzebujesz jakiegoś specjalisty to powodzenia, bo ich po prostu nie ma, a jak wysyłają do zaprzyjaźnionych przychodni to do takich tragicznych lekarzy, że szkoda strzępić ryja xD
  • Odpowiedz
@apj_983: bez względu jaką firmę wybierzesz to pamiętaj, że masz gwarantowany czas dostępności każdego lekarza. W luxmedzie to wygląda tak, że jak nie ma dostępnego lekarza to dzwonisz na infolinię i mówisz, że według umowy masz x dni na danego specjalistę. Jeśli nie ma to dostajesz pozwolenie na pójście do dowolnego lekarza na terenie miasta, a potem dostajesz zwrot pieniędzy.

Nie słuchaj tych osłów co to nigdy nie mają dostępnego
  • Odpowiedz
@mariancb: nie masz umowy z gwarantowanym czasem dostępności? W luxmedzie mam wypisane: internista 24h, laryngolog 72h itd. i jak nie było terminów to dzwoniłem i albo się znajdował, albo mogłem wybrać prywatnego lekarza spoza luxmedu
  • Odpowiedz