Przeglądałem portale społecznościowe niektórych użytkownikow i wnioskuje, że: -Vileda wyleci w 4-5 tygodniu (foto wleciało 18 czerwca po przerwie) -Gruby odpadnie w 5-6 tygodniu (nie wstawiał żadnego filmiku w czerwcu na FB, jedynie jego żona- gdzie gruby wstawia po 5-10 filmików dziennie xD) -Młoda zajdzie daleko, raczej do finału, ewentualnie odpadnie tuż przed, wleciało foto 9 lipca na IG po przerwie
@Kokosonuss: sprawdzę później, ale 9 lipca chyba miał jakąś walkę. 30 maja śmierć brata, po tygodniu wraca do programu, potem w postach przez tydzień cisza.
@Kokosonuss: miesiące Ci się poyebaly xD czerwiec nie lipiec xD To by się nam zgadzało, ale jak dla mnie tydzień. Do 12 czerwca przerwa w socialach potem już regularnie.
Masz rację jeszcze troche i finałowa 3 będzie znana xD
@raul7788: @Kokosonuss: W tym sezonie weszło już 8 nowych ale na początku było 8 uczestników, a poprzednio na starcie było ich 11 plus 4 które weszły w trakcie. Czyli łącznie w 1 edycji było 15 uczestników a teraz jest 16 a program trwa 2 tygodnie dłużej.
@Kokosonuss: Młoda będzie ( ͡°͜ʖ͡°) Ulala odpadnie niebawem. Tomek też raczej nie. Edyta największa niewiadomo, faktycznie moze by trzeba było do nie zadzwonić xD
#przegryw Jedne z najlepiej wydanych pieniędzy w życiu zakup którego nie będę nigdy żałował a nawet bym dopłacił: nowe słuchawki. Tak to można słuchać, utwory które znałem nabrały nowego blasku. #wygryw
-Vileda wyleci w 4-5 tygodniu (foto wleciało 18 czerwca po przerwie)
-Gruby odpadnie w 5-6 tygodniu (nie wstawiał żadnego filmiku w czerwcu na FB, jedynie jego żona- gdzie gruby wstawia po 5-10 filmików dziennie xD)
-Młoda zajdzie daleko, raczej do finału, ewentualnie odpadnie tuż przed, wleciało foto 9 lipca na IG po przerwie
Nagrania zaczęli 26 maja, a skończyli 7lipca
#patostreamy #farma
Czuje że będzie więcej jak ma być dłuższy sezon.
Apropo przydupasów, liczę że zostanie to podtrzymane i jakiś mix do tej chatki trafi xD
A wgl potwierdzone info, że ma być 40 odc ? Ja tylko na wikipedii widzialem
@Kokosonuss: post z 30 maja.
Kolejny post to już 6 czerwca i potem 12 czerwca, wiec pewnie w tym tygodniu odpada xD
z jego postów wynika,że na zdjęcia do programu wyjeżdżał 27 maja.
Komentarz usunięty przez autora
tylko w programie tydzień trwa 5 dni xD
6x7 = 42 a tu ma być 8x5 = 40 to by się jakoś zgadzało xD
Lobo teraz niedawno wrócił. Po postach w tym tyg odpadnie xD
30 maja śmierć brata, po tygodniu wraca do programu, potem w postach przez tydzień cisza.
To by się nam zgadzało, ale jak dla mnie tydzień. Do 12 czerwca przerwa w socialach potem już regularnie.
Masz rację jeszcze troche i finałowa 3 będzie znana xD
Italiano - ?
Młoda - ?
Vileda - Nie wejdzie
Bliźniak - ?
Jezus Przydupas- ?
Ulka - ?
Anka - IG prywatny
Blondie - ?
Tomek - ?
Kamil - IG prywatny
Lobo - nie wejdzie