Aktywne Wpisy

szczypawka +35
Hej, mam dosyć duży problem.
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać

jmuhha +1
#gry #ps5 #pc #remake
Wielka kupa gowna cos czuje by byla
@karix98: RTSów za gry nie uznajesz?
@Xolan: Remake jest już w produkcji jak co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@karix98: Remedy nie wydało słabej gry, więc dowiozą i tym razem, będzie wyglądać lepiej moim zdaniem
@Beeercik: xdd, wlasciwie ich najlepsza gra to jedynka maxa, im dalej tym juz co najwyzej poprawnie (control) albo przecietnie (quantum break)
Zresztą Metacritic ich gier pokazuje, że ludziom się podobały (średnia powyżej 80 punktów)
Moim zdaniem ich gry miałyby jeszcze lepszy i szerszy odbiór gdyby były bardziej przyziemne jak Max, a nie tak surrealistyczne jak Control czy Quantum Break gdzie ludzie otwarcie mówili, że grali dla gameplayu, bo fabuły
control przelazlem nie wiem po co, bo i story bylo srednie i slabo poprowadzone (namieszane na sile) a i gameplayowo skonczylo sie gdzies tak w polowie gry.
widac ze dizajnersko to sie zatrzymali wlasnie w latach ~2000, daje to taki retro feeling ktory sie juz srednio starzeje, zwlaszcza jak chcesz
No chyba, że chodzi o sterylność, no ale ona wynikała z uniwersum takiego QB czy Control