Aktywne Wpisy

ulan_mazowiecki +159
Trzeba mieć nayebane we łbach, by nagle pisać dobrze o Tusku, tylko dlatego, że pisoory tną w chooya. Ile wy macie lat, że nie pamiętacie co PO odwalała?! Nie, nie chodzi o ośmiorniczki tylko całą listę afer. Tylko cymbały nie rozumieją, że polityka to goovno, niezależnie z jakiej opcji. Jeśli zakiast PiSu ma być Tusk i kego banda, to ja pierd... taką zmianę. Więlszość ludzi wam nigdy nie pójdzie na te wasze

atrax15 +307
#elektronika #kiciochpyta #majsterkowanie
@czyznaszmnie a jakiś HP pavilion 15 ale model nie pamiętam a tera nie mam jak sprawdzić :D
No masz dwa sloty ram, wkladasz i tyle, system nie ma nic do tego
@Slomek
@Massad
Dobra czyli ryzyko jest ale jest szansa że będzie działać. Dzięki Mireczki, bo mnie już wkurza strasznie wolność tego lapka
@Slomek
@cation
@czyznaszmnie
Mireczki a jeszcze 1 pytanie, bo widzę, że się znacie. Model tego mojego obecnego ramu to kingston 2rx8 pc3l-12800s-11-13-f3
Czy ja musze szukać kostki 16gb o jakichś konkretnych parametrach, czy np wystarczy taka:
https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/pamieci-ram/ddr4-sodimm-16gb-2400-cl17?gclid=CjwKCAiAwomeBhBWEiwAM43YIFZLkbU8xjU9oWI5_0lS4BuvU0G_mJ4ZH8AWBouAH4o3jka-5E0afhoCIQAQAvD_BwE
Z góry dzięki Mireczki
Jeśli chcesz zamienić, czyli starą wywalić a włożyć nową, to znaczenie ma głównie typ slotu, prędkości już nie.
zazwyczaj najlepszym rozwiązaniem jest wsadzenie dwóch takich samych, nawet tej samej firmy i serii, ale różne też nie powinny się pogryźć.