Aktywne Wpisy
stanley___ +38
#zwiazki #rozowepaski
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
slawomirus +823
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
#audiobook #legimi #empikgo #ebook
Szukam czegoś do audiobooków (żeby nie męczyć wzroku) i do e-booków (Kindle) jak mnie najdzie ochota na czytanie zamiast słuchania.
Zrobiłem szybkie rozeznanie rynku i wyszło mi, że najlepsze byłoby Legimi, ale 4 dyszki /m-c to dla mnie za dużo.
Ktoś
Można podzielić tak, że jedna osoba tylko na smartfonie (ebook+audiobook), a druga tylko na czytniku (ebook).
Empik Go jest lepszy, bo dwa dowolne urządzenia i można je wymieniać do woli.
Coś oprócz Empik Go jest warte polecenia?
#audiobook #legimi #empikgo #ebook #czytajzwykopem
@kocurek7: Storytel ma dosłownie opcję pakietu rodzinnego, gdzie wspólny rachunek za kilka kont wychodzi taniej, ale tam nie ma ebooków.
Najbardziej do współdzielenia nadaje się Empik Go - dwa sloty, każdy pełnowartościowy.
Legimi ma niby 4, ale realnie tylko dwa, i to mocno rozdzielone funkcyjnie (jeden smartfon i
A Spotify to normalnie - rodzina na 6 osób i wychodzi po 5 zł miesięcznie / osobę.
Pozdrawiam