Aktywne Wpisy
Undying +284
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść
Ryptun +367
Do wielu sklepów właśnie dotarły noworoczne dostawy. Jak się zdziwiłem, że w Społem Coca Cola Zero za 12zł. Powiedziałem przy ekspedientce: "chyba kogoś tutaj popier%@liło" i wyszedłem. Jak się zdziwiłem, że ta sama cena w kilku osiedlowych i Polo. Co ciekawe, Cola z cukrem kosztuje 9zł (? -_- )
Tutaj nie ma co mówić "beka z pisu", tylko trzeba iść palić opony lub butelki po Coca Coli!
#bekazpisu #inflacja #pieniadze #cola #protest
@antywojo: Teraz to sobie mozesz co najwyzej koze z nosa wydlubac a nie palic opony :D
Czas zeby robic zmiany byl w 2019.
Im szybciej sobie wbijecie w te ptasze mozdzki ze dobrze juz bylo tym lepiej dla was.
Jak się pytałem o colę w monopolowym, to babka powiedziała, że małpka 19zł i się lokalsi zdziwią :)
@antywojo: 8 z hakiem i już nie kupuję za tyle. Biorę jak jest promka. Ostatnio kupiłem dwupak cztery litry za tyle co dwa xD