Aktywne Wpisy
tabpaw +1038
To piękne uczucie kiedy twój pracodawca w ogóle się nie spodziewa, ale będzie musiał wypłacić Ci zaległe nadgodziny z odseteczkami, bo zgromadziłeś przez ostatnie miesiące tyle dowodów, skrupulatnie opisanych, gotowych do wysłania do PIP, że tak naprawdę inspektor jedynie sfinalizuje przelew. ;)
#pracbaza
#pracbaza
ovsky +45
O co chodzi z tymi pedalarzami w Piasecznie? Obok ścieżka rowerowa na całej długości o szerokości 2m + chodnik 1,5m + kolejny chodnik 2m po drugiej stronie jezdni. W pewnym momencie naliczyłem 5 na raz. Oczywiście poziom s----------a mentalnego rośnie wraz z doborem coraz to profesjonalniejszego "gearu" padalarskiego. Normalny chłop na rowerku może jechać ścieżką od Putkiewicza ale pedalarz to inny stan skupienia. Na światłach już na Jana Pawła mówię chłopowi, że
grał ktoś w grę twórcy Robert Kiyosaki : Cashflow Game 202?
@Ficu: warto w to kupić? Bo to jest koszt 50euro około. Jak wrażenia z tej gry, da się coś ciekawego nauczyć poprzez granie? Bo chciałbym zainteresować parę osób ekonomia poprzez zabawę, oczywiście osoby ze znajomością języka angielskiego bo chyba ta gra po angielsku jest.
Wiem też ze na rynek wejdzie gra ekonomiczna Daniela Piesto.
Gra jest ciekawa, uczy innego patrzenia na zarabianie aktywne oraz pasywne. Dużo uproszczeń. Moim zdaniem coś dla początkujących w temacie. Ja korzystałem z wersji po polsku, gdzie dołączone były również płyty DVD z przetłumaczonymi filmami.
Ogólnie nie polecam, myślałem, że będzie to coś bardziej rozbudowane. Jak dla mnie za dużo szumu, a za mało treści.
OK to poczekam na grę od Daniela Piesto
@color36: ok to nawet nie ma sensu tego kupować. Dziękuję chłopaki za opinie :)!