w jaki sposób trzymacie myszkę? ja osobiście sposób nr 1 ale wiem ze istnieją osoby które uzywaja palca fakersa do scrolla, zamiast normalnie wskazujacym przechodzic miedzy lewym przyciskiem a scrollem
kiedyś próbowałem z 1 na 2 się przenieść, ale problem miałem z tym, że mam sporą u ciężką myszkę. W wypadku przesuwania w lewo, cała waga opierała się na jednym małym palcu, co było bardzo niewygodne.
@Diamond-kun: ten sam problem, przeniosłem się ze sposobu 1 na 2 ale po pewnym czasie zorientowałem się że sam mały palec ma problem z przeciwstawianiem się sile kciuka, męczy się, nie zapewnia należytej precyzji. Poza
@snipspod22: Używam obu sposobów. Faksem przewijam jak siedzę na mikro, ale przy grach już środkowy palec jest na PPM. No i nie znoszę gdy skrajne palce szorują po podkładce dlatego używam myszek z "wyspami" coś jak tutaj na zdjęciu, by palce sobie na tym leżały xD
ja osobiście sposób nr 1 ale wiem ze istnieją osoby które uzywaja palca fakersa do scrolla, zamiast normalnie wskazujacym przechodzic miedzy lewym przyciskiem a scrollem
#glupiewykopowezabawy #pytanie #korposwiat #kiciochpyta #pracbaza
Szukał ludzi gotowych pójść za Nim;
By łowić serca
Słów Bożych prawdą.
Ref.: O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś,
Twoje usta dziś wyrzekły me imię.
Swoją barkę pozostawiam na brzegu,
Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów.
Zależy od myszki albo od tego co robię.
zawsze jak osoby, które używają tylko 1 sposobu musza przy mnie pilnie coś przeklikac to dostaje #!$%@? ile im zajmuje czasu zmiana tych palców XD
@Diamond-kun: ten sam problem, przeniosłem się ze sposobu 1 na 2 ale po pewnym czasie zorientowałem się że sam mały palec ma problem z przeciwstawianiem się sile kciuka, męczy się, nie zapewnia należytej precyzji. Poza
@GarGalin: the same here