Aktywne Wpisy

Zarzutkkake +97
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało

NaczelnyWoody +126
Ze wszystkich #mlm scamów najbardziej udanym jest bez wątpienia sekta Thermomixiarzy xD
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Czy możecie proszę polecić jakies fajne gry dla 2 osób ale żeby nie grało sie w nie długo, mam Terraformacja Marsa i Brass birnigham- obie są super jednak jak mam mniej czasu chciałabym coś prostszego i szybszego, macie jakiś faworytów? :) #grybezpradu #gryplanszowe
A tak poważnie to pewnie chodzi o to, że wydawca traci licencje na wydawanie gry w Polsce, wiec nie bedzie dodruków. Ale w sumie co za różnica, jak tytuł nie ma żadnych dodatków. A i tak pewnie jakiś wydawca to przejmie po nich - być może już to sie stało i dlatego Phalanx już nie będzie miał licencji.
Ile
jeszcze jest Kingdomino czy tradycyjnie Carcassonne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-wyspa sky, ale zyskuje jak więcej osób jest
- wyspy tukana
- corinth
- kingdomino origins czy jak to tam się nazywa
Co do czasu gry to bym chciała tak poświecić na rozgrywkę godzinę, bo przy Terraformacji i Brass to wychodzi zawsze znacznie dłużej i trzeba się mocno zastanawiać także szukam czegoś lżejszego