Aktywne Wpisy
Kagernak +62
Do pracy przyszła nowa dziewczyna, nawet spoko, całkiem ładna (wyższa ode mnie xd), ogarnięta, dobrze się z nią gada, tylko gust muzyczny ma c-----y, ale mniejsza z tym. Pracuje u nas dopiero drugi tydzień a dzisiaj tak znikąd do mnie wypaliła czy nie chciałbym z nią wyprowadzać psy ze schroniska. Ja byłem nieźle zdziwiony bo w końcu się znamy niecałe dwa tygodnie a ona już takie coś mi proponuję, ale jej odpowiedziałem
Edyward +121
#korwin #bekazprawakow #ukraina #polityka
Krul na pewno ma rację, lewaku głupi.
@GULO666: Dokładnie, demokracje są tak skorumpowane że kłamią na temat korupcji w dyktaturach. Oczywiście typowy przykład demokracji
Korwin: W dyktaturze do swojego dobrego pomysły trzeba przekonać jednego człowieka, a nie miliony. Dlatego dyktatury działają lepiej.
...: Panie Januszu, ale w dyktaturach jest korupcja bo trzeba przekupić jednego człowieka, a nie cały szereg wzajemnie kontrolujących się organów!
Korwin: To tak nie działa!
@GULO666: Czyli w dyktaturach nie ma korupcji
@GULO666: nie? Rozumiem że te emerytury były tylko dla sympatyków rządu?
@GULO666: Czyli tylko wyborcy pisu dostają wyższe emerytury?
@suluf: Korwin chyba nie gada zbytnio o żydowskich spiskach (Braun jest od tego XD), ale jakiegoś małego Hitlerka by pewnie zmieścił. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BulgarskiTaboret: ostatnio ma fazę na anglosaskie spiski
@AShans: No i podwójne pudło.
W Nigerii demokracja jest wtedy, gdy wygrywa odpowiedni kandydat. Jeśli nie, przeprowadzany jest zamach stanu. Obecnie rządzi tam typ, który w latach 80. sam w-----ł ze stołka urzędującego prezydenta, potem sam został w------y, a potem "kandydował", aż mu się udało te