Aktywne Wpisy

Anoncio2111 +15
Załóżmy teoretyczną sytuację- jesteście z różową od dwóch lat, nigdy jeszcze nie było tych słynnych seksów, pomimo że wprost powiedziała wam, że z byłymi lubiła eksperymentować (nawet publicznie), a jej były miał ponad 25 cm. Jakbyście zareagowali?
#blackpill
#blackpill

źródło: temp_file2718669570902269645
Pobierz
FajnyTypek +88
Jedną z najgorszych rad jakie słyszy młody facet obecnie jest, aby nie zaprzątał sobie głowy kobietami, tylko rozwijał się i dążył do sukcesu zarabiając hajs.
Brzmi logicznie, ale to kompletna bzdura.
Po pierwsze jakie kobiety przyjdą, gdy juz osiągniesz sukces? Ile czasu zajmie Ci, abyś go osiągnał?
Przyjdą gold diggerki i inne słabego sortu latawice, ktore będzie interesować jakie masz zasoby mając Cie gdzieś jako osobę. Gdzie one były gdy startowałeś?
Nagle pojawią
Brzmi logicznie, ale to kompletna bzdura.
Po pierwsze jakie kobiety przyjdą, gdy juz osiągniesz sukces? Ile czasu zajmie Ci, abyś go osiągnał?
Przyjdą gold diggerki i inne słabego sortu latawice, ktore będzie interesować jakie masz zasoby mając Cie gdzieś jako osobę. Gdzie one były gdy startowałeś?
Nagle pojawią
Zawsze ich unikałem bo bałem się lagów pod obciążeniem. Mam obecnie 14" Della Latitude 5480 z i5-7300HQ ale po pięciu latach pora wymienić na coś nowszego i ciekawy wydaje się na przykład 14" Dell Latitude 5430 właśnie z i5-1235U (kosztuje około 7k).
Zastosowanie to typowy multitasking:
2-3 instancje przeglądarki po kilkadziesiąt kart
2 instancje ERP
~ 10 arkuszy Excela
OneNote
Outlook (kilka kont)
PowerBi
PyCharm
Pomniejsze Keepasy, kalkulatory, Tidale, AcrobatReadery, Trello, notepad ++ itp
Najchętniej wziąłbym Della bo mam już stację dokującą i podpięte dwa duże 34" monitory ale rozważyłbym też inne modele jeśli jest coś ciekawego.
Rozmiar najlepiej 14" - miałem już wcześniej zarówno 15,6" jak i 17" kobyły i jednak najwygodniej mi z 14".
#laptopy #komputery
potrafią być niemal równie wydajne jak pełnonapięciowe odpowiedniki. Zwolni
Jednak zazwyczaj montowane w maszynkach z uboższymi schładzaczami, więc będzie cieplej, głośniej i na pewno krócej mogą utrzymać taki zwiększony poziom wydajności.
Więc jak to będzie jakaś zaawansowana kompilacja odbywająca się na procku przez długi czas to odczujesz różnicę (wydajnościową