Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +103
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 100 CV. Efekt – 1 rozmowa o pracę, na której zostałem odpalony i nie przeszedłem rekrutacji. Reszta ofert, na które aplikowałem CISZA.
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
Wysłałem przez ostatni miesiąc około 1000 zaproszeń/polubien na różnych aplikacjach randkowych. Efekt – 4 pary, z czego 3 to jakieś fejk konta/scamy i jedna – 36-letnia bezrobotna bambaryła z 3 bękartów. (Nie pytajcie czemu dałem jej lajka, po prostu każdego dodawałem).
Chciałem się wyprowadzić od
3x32 +7
#40kontra20
Kasia - mam wrażenie, że to właśnie język ją blokuje. Szkoda, bo może układ sił byłby zupełnie inny...
@Vasteras: no właśnie przez to że za często nie reagowała na chamskie zachowania żenującej toksycznej Magdy tak wypadła w programie
myślę też że bariera językowa miała wpływ na pokazanie jak wredna była Magda
no i nade wszystko Kasia nie jest typem agresora i zarozumiałą pindą jaką jest żenująca stara panna Magda,bo widząc jej zachowania typowe dla dewotek to singielką napewno nazwać jej się
Jak na razie to zapłaciła ponoć karę za pokazywanie się z partnerem.
Mnie tylko zastanawia, dlaczego nikt się do niej nie przyczepił, że z turkiem jest od 4 lat a pomimo to poszła do programu dla singli
raczej uważam że jest typem osoby która jest chętna do udziału w różnych psikusów
a że ,,kombinuje'' nie wiem co masz konkretnie na myśli ale,
z tego co ja widzę to nie ona jedna tam kombinuje chcąc się jak najdłużej utrzymać w programie,jak prawie każda z pań tam,na tym polega też ten program
tyle że Kasia ,,kombinując''
@Vasteras: w pewnym sensie Kasi zachowanie w pewnych momentach jest dla mnie nie zrozumiałe zresztą jak nie zrozumiałe są dla mnie zachowania wielu tam czy to Dżoany,Amiry,Toma,Moniki
,ale pisząc o Kasi mam na myśli jej zachowanie w porównaniu z zachowaniem toksycznej Magdy,tak więc tak uważam że gdyby Magdy tam nie było to Kasi prawie byśmy nie widzieli i nie słyszeli no jeśli już to chyba tylko