Wpis z mikrobloga

Jestem na 28 minucie nowego odcinka… i już mam ochotę wrzeszczeć w ekran… Magda zachowuje się jak dziecko. Nie nastolatka, a dziecko… Zachowanie przy Amelo… Nagle odciąga Monike od Kasi. Ciągłe wołanie innych aby ją obgadywać i oczerniać. U Toma w wilii zachowanie poniżej nie wiem już czego… jak dogryza tak komuś, to niech się nie dziwi, ze dana osoba nie wie czy może być w towarzystwie. Kasia jest teraz odseparowana. Czemu produkcja nie pokazała co się działo w willi po tym jak wyszła Magda? Naprawdę. Odpalam ten program tylko po to aby się denerwować na noc…
#40kontra20
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CytrynowaKobieta: w większości zgadzam się z tym co piszesz, oprócz porównania jej do dziecka
ona zachowuje się jak stara zdewociała panna,wyjątkowo zgorzkniała egoistka, przy tym zadufane w sobie babsko
mieć ją w swoim otoczeniu to drama i życie w czarnych kolorach
  • Odpowiedz
@CytrynowaKobieta: mi w ogóle jest ciężko zrozumieć dlaczego ona może się komuś podobać. Charakter tragiczny, wygląd też nie jest oszałamiający. Worki pod oczami, średnia zaniedbana figura… nie rozumiem.
  • Odpowiedz
@Howard_Roark: no w większości wiemy, ale to nie zmienia faktu że któraś z nich jest taka jaką ją pokazano, bo nawet żeby takie coś zmontować trzeba mieć materiał czyli że takie słowa padły jak i miały miejsce takie zachowania bez względu na to czy padły w tym momencie czy w innym,więc jak ktoś jest wredny czy toksyczny to nim jest
  • Odpowiedz