Aktywne Wpisy
gimnazjumqqq +287
List od zbanowanego @Van-der-Ledre dla kolegów z tagu #przegryw
==============================================
UWAGA UWAGA, OTO JEDYNA TAKA W ROKU, EKSKLUZYWNA SYLWESTROWA LISTA OBECNOŚCI TAGU #przegryw. Ja, Van-der-Ledre mam przyjemność zgodnie z tradycją zaprosić was wszystkich, samotnych i utrapionych na wspólną listę obecności świętego tagu. Pragnę serdecznie podziękować wam za wszelkie otrzymane wsparcie emocjonalne, za to, że zawsze służyliście dobrym słowem i pomocną dłonią oraz za to, że jesteście. Tradycyjnie, jeśli jesteś, zapisz się
==============================================
UWAGA UWAGA, OTO JEDYNA TAKA W ROKU, EKSKLUZYWNA SYLWESTROWA LISTA OBECNOŚCI TAGU #przegryw. Ja, Van-der-Ledre mam przyjemność zgodnie z tradycją zaprosić was wszystkich, samotnych i utrapionych na wspólną listę obecności świętego tagu. Pragnę serdecznie podziękować wam za wszelkie otrzymane wsparcie emocjonalne, za to, że zawsze służyliście dobrym słowem i pomocną dłonią oraz za to, że jesteście. Tradycyjnie, jeśli jesteś, zapisz się
enforcer +564
Masz, poczęstuj się.
#sylwesterzwykopem
#sylwesterzwykopem
@haabero: tak, jak ogarnąłem, że mogę sobie czytać książki podczas deszczu w drodze do pracy xD
Albo w ogóle, że mogę sobie czytać książki idąc.
I lecą argumenty, że jej doznania sensoryczne stanowią bardzo ważny aspekt czytania i nic jej tego nie zastąpi XD
@haabero: w sensie maly blyszczacy ekran, wyczerpujaca sie bateria i wieczne rozpraszanie powiadomieniami i wszystkim innym co sie na telu dzieje?
Zrozumialbym jeszcze ten argument w batalii ksiazka vs czytnik, ale telefon vs czytnik, no tego juz nie lapie.
Podejdz do sprawy silowo, pozycz czytnik, wgraj ebooka, przerzuc do tej strony na ktorej ona aktualnie jest, podsun
@haabero: Dziwne bo o ile jeszcze bym rozumiał na tablecie to na
Obecnie czytam książki tylko na iPadzie i jak mam wybór, to kupuję ebooka.
@camelinthejungle: aha a mój syn studiuje prawo ( ͡° ͜ʖ ͡°)