Wpis z mikrobloga

I co wykopki pobrały już pozmieniały już kredyty zmienne na stałe? Hahaha, po co wam było słuchać tych ekspertów co mówili że stopy to the moon, po 20% będą xD WIBOR już dużo zleciał a to nie koniec. U mnie ratka dalej niska na zmiennej a jak tam u was na stałych stopach po 10% na 5 lat? XDDD ESSA
#nbp #kredythipoteczny
  • 4
@dendii: Kto się obudził wcześnie i na samym początku wziął stałą stopę to myślę że nie wyjdzie źle na tych 5 latach + wiadomo spokojna głowa że rata jest w miejscu.
Ale mam koleżankę z pracy która praktycznie na samym szczycie mroziła wibor na 5 lat słuchając że kolejne podwyżki nieuniknione.
I ten obrazek jest właśnie dla niej :
Ps. Sam mam na zmiennej
Pobierz
źródło: comment_1673362258KFtZbuvORZjWIvApmBG6p2.jpg
@Bercik_Van_Fafaq: najbardziej mnie rozwala fakt, że masa jest takich osób na wykopie, które posłuchały właśnie ekspertów wykopowych, które głosiły ewangelie „stopy to the moon”. Kilku debilów jest nawet, co się chwaliło wklejając screeny, że udało im się „wyrwać” stałe na 10-11% xDD
@gupio: Nie, nie ogłosił, ale wibor jest oderwany od stóp procentowych i teraz po prostu poszedł w dół bo glapa raczej nie prędko stopy ruszy o ile jeszcze w ogóle.