Aktywne Wpisy

Iudex +553
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
źródło: temp_file3228799643542880693
Pobierz
maxciekpl +910
źródło: temp_file7385733557855358249
Pobierz

Przegiołem co ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
W samym arkuszu pojawiła się zakładka "nowe FPS". Z pomocą paru linków od was udało się złożyć w miarę bazę do liczenia średniej wydajności w 1440p. Pola na szaro to pola do których nie było wyników w benchmarku. Patrzyłem wtedy na relative performance z strony techpowerup i uzupełniałem.
Link do wykresów:
shorturl.at/blov0
Link do arkusza w wersji online:
shorturl.at/hitGX
Link do ofert tańszych niż w wpisie:
Tym razem nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Link do FAQ:
shorturl.at/itE78
Tag do obserwowania #gpuacl #gpupricebot
źródło: comment_1673294649LzPkuuhFO5mNf8ehTk6Psf.jpg
PobierzZ matematyki to ja dobry nie jestem. Już siadam poprawiać
"Cena FPS do 3000 zł" powinno być "od". No i nie ładuje mi się tam wykres.
źródło: comment_1673296808HT3hXxH2XNHh4gpetzjse5.jpg
Pobierzwykresy fps jeszcze nie działają. Stawiają opór i staram się to jakoś naprawić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@UmiemSkibidi: zależy w co grasz / planujesz grać. Odpalilem dziś R6 Siege 1440p wysokie tekstury na RTX2060 6GB. Z kolei CODa już na pewno nie odpalę inaczej niż na low w 1440p. Na szczęście ta gra totalnie mi nie podpadła.