Aktywne Wpisy

viero +16
Z dniem 31.12.2023 skończyła mi się umowa o pracę w januszexie, Janusz zaprasza mnie jutro do roboty żeby podpisać nową, on wstaje o 10 a ja zaczynam pracę o 6 gdzie ja nawet nie wyraziłem zdania czy chce tam być czy nie xD a nie lubię tego miejsca, zmęczyło mnie, wypaliłem się, mój problem jest taki że boje się że nie znajdę nic "lepszego" jego problem jest taki że mam 100k oszczędności
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Albo ktoś co weekend w dartsy w pubie sobie gra przy piwie i by się z niego ludzie nabijali, że tyle czasu gra a nigdy na zawodach żadnych nie był i nic nie wygrał, że jest #!$%@? i po co w ogóle gra xD
Przecież to jakaś abstrakcja by była.
Ale z jakiegoś powodu w lolu ranga to jest dla ludzi majestat, życiowy wyznacznik i przedłużenie #!$%@?.
Bo nie można w tą grę grać bez ambicji, trzeba grindować, oglądać poradniki, ćwiczyć i wbijać dywizje. Grasz żeby być pro graczem albo w ogóle. Inaczej jesteś nikim bez prawa głosu, a każdy powinien wbić diament po 2 latach grania bo inaczej beka z ciebie, nie masz rąk i jesteś gównem xD
Jak ktoś zaczyna komentować dywizje albo się o nią pyta kogoś podczas dyskusji na temat gry to już wiem, że mamy do czynienia z debilem.
#leagueoflegends #takaprawda #bekazpodludzi
Ja mówię generalnie o naśmiewaniu się i porównywaniu dywizji. Jak ktoś gra na poziomie brązu, siedzi sobie w tym brązie i w ogóle nie ma ambicji żeby być lepszym, gra sobie żeby się odmóżdżyć
Oczywiście, jeśli się mądrzy i przede głupoty to #!$%@? mi w dupę, ale pamiętaj też, że jak wchodzisz do gry to nie jesteś w niej w roli trenera, najgorsze są nieproszone rady.
Tylko przede wszystkim zadaj sobie pytanie czy warto, bo jak wbijesz wyższa dywizje to nic się nie zmieni prócz ikonki, nie będzie tak że magicznie odetchniesz i powiesz "to jest to, tutaj w końcu gracze ogarniają a rozgrywka to czysta przyjemność" xD