Wpis z mikrobloga

Dlaczego jak ktoś siedzi w lolu w jakiejś dywizji to się mówi że utknął i jest to jakaś obraza i wyśmiewanie? Jak jestem w goldzie to to jest po prostu moja dywizja, na takim poziomie gram nigdzie nie utknąłem tylko jestem na swoim miejscu. Wyobrażacie sobie żeby na przykład ktoś sobie grał w piłkę nożną w osiedlowym klubie hobbystycznie i żeby się ludzie w koło naśmiewali, że utknął w V lidze, że jest hardstuckiem, bo 5 lat tak sobie gra a ja to jakbym tyle grał co on to bym już w I lidze był xD A jakbym mecz z takim ziomkiem oglądał w tv i by skomentował zagranie to bym go wyśmiał i powiedział, że się #!$%@? zna bo jest w V lidze a innych znajomych jakby mówili o piłce nożnej to bym pytał w jakim klubie grają a potem bym się z nich śmiał, że rozmawiają o piłce a sami nigdy nawet do II ligi nie doszli xD
Albo ktoś co weekend w dartsy w pubie sobie gra przy piwie i by się z niego ludzie nabijali, że tyle czasu gra a nigdy na zawodach żadnych nie był i nic nie wygrał, że jest #!$%@? i po co w ogóle gra xD
Przecież to jakaś abstrakcja by była.
Ale z jakiegoś powodu w lolu ranga to jest dla ludzi majestat, życiowy wyznacznik i przedłużenie #!$%@?.
Bo nie można w tą grę grać bez ambicji, trzeba grindować, oglądać poradniki, ćwiczyć i wbijać dywizje. Grasz żeby być pro graczem albo w ogóle. Inaczej jesteś nikim bez prawa głosu, a każdy powinien wbić diament po 2 latach grania bo inaczej beka z ciebie, nie masz rąk i jesteś gównem xD

Jak ktoś zaczyna komentować dywizje albo się o nią pyta kogoś podczas dyskusji na temat gry to już wiem, że mamy do czynienia z debilem.

#leagueoflegends #takaprawda #bekazpodludzi
  • 18
@krucjan #!$%@? xD najlepsze to jest #!$%@? chłopów z mastera pseudo choachowych tekstów typu: #!$%@? nie ma czegoś takiego, że nie możesz wyjść z Bronzu przez #!$%@? teammateow, to z tobą jest coś nie tak, a nie z nimi." #!$%@? gram od 3 miesięcy, siedzę w bronzie ale założenia znam, wiem co należy robić itp. a ci ludzie tam to jest porażka, nie robią objectivow na mapie, smoki to #!$%@? z baśni
@exastronaut to akurat prawda, jak siedzisz w brońcie to znaczy że Twój poziom gry jest na poziomie brązu. Ja mam golda i gwarantuje ci że z brązu bym wyszedł w każdym momencie i to grając jakimś troll buildami.
Ja mówię generalnie o naśmiewaniu się i porównywaniu dywizji. Jak ktoś gra na poziomie brązu, siedzi sobie w tym brązie i w ogóle nie ma ambicji żeby być lepszym, gra sobie żeby się odmóżdżyć
@lomszyk ale po co na przyjmować porady, jeśli nie ma ambicji być lepszym graczem?
Oczywiście, jeśli się mądrzy i przede głupoty to #!$%@? mi w dupę, ale pamiętaj też, że jak wchodzisz do gry to nie jesteś w niej w roli trenera, najgorsze są nieproszone rady.
@exastronaut grać i poprawiać elementy na które się na wpływ, czyli własną grę. Wyzbyć się złudzeń i podchodzić do własnej gry krytycznie, oglądać na yt materiały edukacyjne, nas przykład bezuma.

Tylko przede wszystkim zadaj sobie pytanie czy warto, bo jak wbijesz wyższa dywizje to nic się nie zmieni prócz ikonki, nie będzie tak że magicznie odetchniesz i powiesz "to jest to, tutaj w końcu gracze ogarniają a rozgrywka to czysta przyjemność" xD
@exastronaut brzmi inaczej

: #!$%@? nie ma czegoś takiego, że nie możesz wyjść z Bronzu przez #!$%@? teammateow, to z tobą jest coś nie tak, a nie z nimi." #!$%@? gram od 3 miesięcy, siedzę w bronzie ale założenia znam, wiem co należy robić itp. a ci ludzie tam to jest porażka, nie robią objectivow na mapie, smoki to #!$%@? z baśni tylko znają, baron?