Aktywne Wpisy

Brazylijczyk1 +161
Brazylijskie ciekawostki część II
-prysznic jest na prąd
- nie można wrzucać papieru toaletowego do wc tylko do śmietnika bo się rury mogą zapchać
- poziom nierówności jest bardzo wysoki- ich bogaci nie mają problemu aby polecieć sobie samolotem do Paryża na szybkie zakupy. Podobnie dużo osób jest niedożywionych
- z racji na durne przepisy prawne nastoletni mordercy są praktycznie bezkarni. Tym samym to Oni są najbardziej brutalni i niebezpieczni
-prysznic jest na prąd
- nie można wrzucać papieru toaletowego do wc tylko do śmietnika bo się rury mogą zapchać
- poziom nierówności jest bardzo wysoki- ich bogaci nie mają problemu aby polecieć sobie samolotem do Paryża na szybkie zakupy. Podobnie dużo osób jest niedożywionych
- z racji na durne przepisy prawne nastoletni mordercy są praktycznie bezkarni. Tym samym to Oni są najbardziej brutalni i niebezpieczni

TakiSeLogin +324
źródło: Gxbd553X0AEnQfC
Pobierz

#aws #cloud #programowanie
Ja teraz robię, ale mega nuda, bo to takie powierzchowne spojrzenie na wszystkie serwisy AWS, a 80% z nich pewnie nigdy nie użyjesz. Aczkolwiek zrobienie kursu pod ten cert daje jakieś tam podstawy. Ja jeszcze nie wiem czy cert będę robił, czy od razu polecę po Associate Developer.