Wpis z mikrobloga

Po tym materiale będąc w krajach azjatyckich nigdy nie skuszę się na uliczne żarcie...

@KapitanTorpedal: za chwilę przyjdzie honorowy obywatel Chin i powie, że to nie prawda (jeżeli znowu nie ma bana)
ale jeżeli użyjesz którejś z tych fraz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
kanał, który ma tak niewiele wyświetleń

@Flypho: Zerknąłem i rzeczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) kanał ma ponad 2 razy tyle subskrybentów co Gapcio, a wyświetlenia przeważnie nieco niższe niż u niego ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
ale jesteście za tępi żeby to zrozumieć

@LuckyStrike: Może ty masz problem zrozumieć, że mnie nie na co dzień nie obchodzi twój kanał. Raz teraz wszedłem zaciekawiony, widzę statystyki najnowszych zwykłych vlogów gorsze jak u Gapcia, porównuję to co widzę na starcie, komentuję to i tyle. Więcej nie wracam.
  • Odpowiedz
@pelt: nie bierz tego do siebie ale moje "zwykłe vlogi" generują mi duży przychód ale nie z reklam, np. na tym filmie zarobiłem kilkadziesiąt tysięcy dolarów a jakiś pastuch z wykopu mi napisze że mało dostałem z reklam albo komuniści mi płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
LuckyStrike - @pelt: nie bierz tego do siebie ale moje "zwykłe vlogi" generują mi duż...
  • Odpowiedz
@pelt: czasami wrzucę coś luźniejszego tzn. nie z fabryki a czasami przywale z clickbaitu żeby nakarmić algorytm, a czasami olewam kompletnie jak to zrobiłem z pierwszym kanałem albo w tym roku na ponad 3 miesiące z moim drugim,
ten film to tez jest duży money maker
LuckyStrike - @pelt: czasami wrzucę coś luźniejszego tzn. nie z fabryki a czasami prz...
  • Odpowiedz