Aktywne Wpisy

p3sman +191
źródło: 1000011046
Pobierz
RobertPupica +199
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000011046
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz #chiny
@KapitanTorpedal: za chwilę przyjdzie honorowy obywatel Chin i powie, że to nie prawda (jeżeli znowu nie ma bana)
ale jeżeli użyjesz którejś z tych fraz
Kubuś Puchatek
Dalajlama
niepodległość Tybetu
@Flypho: Zerknąłem i rzeczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) kanał ma ponad 2 razy tyle subskrybentów co Gapcio, a wyświetlenia przeważnie nieco niższe niż u niego ¯\_(ツ)_/¯
@KapitanTorpedal: raczej na zadne smazone zarcie...przecie mowili ze to samo jest w hotelach i restauracjach
XD udało ci się wbić na falę tematyki wojennej. Pokaż nam ile wyświetleń ma twój najnowszy film. 5000 będzie?
źródło: comment_1673169061ai40JAetKqL51j8HDStWCi.jpg
PobierzPomogę ci.
źródło: comment_1673169188rGN5EDI1ymCMifLFnCrTDc.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
A tutaj rzeczywistość jeszcze raz.
źródło: comment_1673169624U1SfI3TM9cm4NDpUHAT0hY.jpg
Pobierzweź się już nie błaźnij, twój pastuszy mózg nie jest w stanie ogarnąć dlaczego publikuje filmy więc próbujesz dorabiać upośledzone teorie do tego.
źródło: comment_1673169693DCMPIp8gw7lBRHsUDPXi6c.jpg
PobierzCzyli jednak zakończyłeś edukację na gimnazjum?
@LuckyStrike: Może ty masz problem zrozumieć, że mnie nie na co dzień nie obchodzi twój kanał. Raz teraz wszedłem zaciekawiony, widzę statystyki najnowszych zwykłych vlogów gorsze jak u Gapcia, porównuję to co widzę na starcie, komentuję to i tyle. Więcej nie wracam.
Bardzo, towarzyszu. Obesrałem się na miętowo. Jestem pod takim wrażeniem, że jutro kupuję bilet do Chin xD. Ja p------ę.
ten film to tez jest duży money maker