Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +55
Sobotnie #pokazmorde

DEJW88 +160
Jak popularne influencerki w tym kraju dochodziły do swoich zasięgów:
Fagata - wyrachowane zakręcenie się wokół popularnego youtubera, wypromowanie się na jego plecach, po zakończeniu związku pomawianie go w internecie
Paulina - wyruchanie karła na zasięgi, w trakcie związku na filmach nie ukrywała obrzydzenia jego osobą
Wersow - nieodpisanie Frizowi na wiadomość na insta gdy ten był nikomu nieznanym youtuberem, wejście z nim związek gdy odezwał się ponownie, z tą różnicą, że
Fagata - wyrachowane zakręcenie się wokół popularnego youtubera, wypromowanie się na jego plecach, po zakończeniu związku pomawianie go w internecie
Paulina - wyruchanie karła na zasięgi, w trakcie związku na filmach nie ukrywała obrzydzenia jego osobą
Wersow - nieodpisanie Frizowi na wiadomość na insta gdy ten był nikomu nieznanym youtuberem, wejście z nim związek gdy odezwał się ponownie, z tą różnicą, że

#perfumy
@Wygryw_z_wyboru: Parametrowo w sumie jest : l
@Wygryw_z_wyboru: Nie jestem w stanie wypowiedzieć się nt lotności ale ja tego #!$%@? czuje >12h. Minus taki że jest uboższy zapachowo, tj pachnie bardziej proszkowo, jak baza oryginału. A, no i warto wspomnieć że świeższe batche EDP ponoć są zupełnie spartaczone i pachną jak Cuba Gold
Mogę się podpisać pod zdaniem Mirka @vizori o trwałości tych perfum. Trzymają się świetnie. Jeśli chodzi o projekcję, to dziewczyna ostatnio marudziła, że ten zapach ją przytłacza, bo czuje go wokół. Od aplikacji mijała ósma godzina. Nie chcę tworzyć bajek pokroju Aventus15h, ale śmiało mogę się zgodzić, że parametry to górna półka.
Sam