Wpis z mikrobloga

Pytanie do osób wierzacych: czy jest jakis argument ktory moglby was przekonac do zmiany zdania. Np pojawienie sie kosmitow, przyjscie ponowne Jezusa ktory by powiedzial ze to tylko prank był czy cos takiego. Co by sie musialo zdarzyc? #pytanie #religia
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pasztetztrupa: O wielkim wybuchu słyszałaś? To jest teoria naukowa, której nie da się w żaden sposób podważyć. Naukowcy planują cofnąć się aż do jednostki planka jeśli chodzi o czas i dowiedzieć się czegoś więcej, ale jest to bardzo trudne. Miejmy nadzieję, że teleskop webba w tym pomoże.
  • Odpowiedz
@pasztetztrupa:: zacząłem się interesować buddyzmem. Czytałem różne książki i publikacje, oglądałem filmy. W szczególności tutaj portal sasana pl i ich kanał na yt mi pomógł. Też niektóre postacie charyzmatyczne buddyzmu miały na mnie wpływ jak np. Ajahm Brahm czy Thanissaro Bhikkhu. Ogólnie filozofia buddyzmu i jego wierzenia wydawały mi się logiczne plus sama koncepcja samorozwoju atrakcyjna. Też wpływ na mnie miała praktyka medytacji, którą wykonuję od już chyba gdzieś 3
  • Odpowiedz